Aktywne Wpisy

Jak weźmiesz iPhone nigdy nie wrócisz na #android ta, bateria tak pięknie trzyma, że po tygodniu już myślę czy nie oddać i nie zamówić oneplusa 15, czuję się jakbym cofnął sie w rozwoju, bateria słaba, żadnych ficzerow, aparat też bez szału w porównaniu do honora magic 6 pro na plus tylko rozmiar bo to male pro, ale dwa razy dziennie telefonu ładować nie będę
#iphone #ios
#iphone #ios

kecyc +194
Zaraz egzamin na prawko C. Kurde stres jest, niby człowiek umie jeździć ale stres jak ta lala.

#bezpieczenstwo
#siecikomputerowe
#informatyka
Co zajmuje tyle czasu?
Deutentykacja urządzenia -> przechwycenie pakietu EAPoL z hashowanym hasłem -> hashcat, gtx 1080 bazę 1,7 miliarda haseł o długości co najmniej 8 znaków czyli tyle ile wymaga wpa2 przemieli w 1 godzinę 30 minut.
@barto125: to nie złamie w takim czasie, na tym polega dictionary attack ¯\_(ツ)_/¯
@barto125: ta baza to nie są same hasła 8 znakowe tylko różnej długości razem ze znakami niestandardowymi, to jest baza haseł używanych przez ludzi, które wyciekły przy różnych włamach. Jak nie znajdzie no
czyli na takiej konfiguracji to nie ma co nawet próbować?
@korni007: @barto125: @d1sconn3cted:
źródło: comment_1588183721mo60cmqWDaBn1X3IYmuWKa.jpg
Pobierz@Jazielony: typowy mac jest typowy ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°) a tak serio to wiesz próbować możesz z mniejszymi słownikami jak rockyou.txt czy innymi zajmie to trochę czasu ale jak to będzie jedno z popularnych haseł to powinno znaleźć nawet w takim
Przecież metoda słownikową to da się każde zabezpieczenie WIFI złamać. WPA3 włącznie.
Jak chcecie się zabezpieczyć porządnie to zapomnijcie o jakimkolwiek WiFi z preshared-key.
@korni007: Wybacz że nie jestem na bieżąco jednak sobie mogę: https://papers .mathyvanhoef.com/dragonblood.pdf (usuń spacje bo vikop.ru nie pozwala na ten link uj wie czemu xD) ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°) trochę dziur jest a DoS access pointa
Poczytaj o tym i o programie fluxion