Aktywne Wpisy

pierzecie buty? jeśli tak to na jakim programie? bo nie chce sobie butów zepsuć, są dosyć nowe ale strasznie jebią XD #gownowpis
Samotnyyy +117
Napisałem na czacie zaufania, chciałem się wygadać, a facet strasznie chamski. Poprosilem go, żeby przełączył mnie do kogoś innego, a on do mnie, że nie jesteśmy na Ty... I wyłączył się.
#depresja #psychologia
#depresja #psychologia

Konstrukcja jest estetyczna i zajmuje mało miejsca na czym mi zależy, ale nie wiem czy takie rozwiązanie ma jakieś istotne wady?
Chodzi np o taki kocioł.
https://allegro.pl/oferta/ferroli-piec-c-o-cwu-na-pelet-z-plaszczem-12-kw-8961754250?utm_feed=aa34192d-eee2-4419-9a9a-de66b9dfae24&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_DIO_pla_dom_budownictwo-ogrzewanie-%C5%82azienka&ev_adgr=Ogrzewanie&gclid=EAIaIQobChMIobPMxvCM6QIVTuWaCh2Zlg8tEAQYAyABEgJLrvD_BwE
#budujzwykopem #hydraulika #piec #pellet #ekogroszek
właśnie czekam na odpowiedź z ARiMR czy coś takiego na pytanie czy ojciec dostanie dopłatę na peleciarke żeby pelletowac słomę za której rozdrobnienie teraz na polu dopłaca równowartość kosztu jej przerobu na pellet. Dochodzi więc tylko czas i koszt zwiezienia jej do rodziców. Nie rozumiem dlaczego tak wiele osób zakłada że jest jakoś wybitnie inteligentna i rozmawia z kretynem tylko dlatego że ktoś ma inny plan na coś. A
@Andi128: teraz może i nie, ale po tych dziestu latach jak będziesz miał ponad 50 na karku, zaczniesz raczej kombinować co by tu zrobić by tego znowu tam nie podnosić do góry i wsypywać :)
Pompę ciepła zasugerowano zapewne ze względu na wygodę obsługi - nie robisz przy tym absolutnie nic poza ewentualnym serwisem. U ciebie opał będzie praktycznie za darmo jest to zatem do
@Andi128: to ja bym zakombinował by sobie jakiś automat z tego zrobić do zasypywania, podajnik itp. Może coś takiego istnieje? W tym piecu tak naprawdę to będzie największy i najbardziej uciążliwy problem.
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Poza tym zdaje się że mój Ojciec śrutowanie paszy dla świń traktował jako swoistą formę relaksu i medytacji i od czasu zlikwidowania hodowli mu tego brakuje więc pewnie chętnie zajmie się ta podobna praca;)
@ksiak: właśnie o
@Andi128: to akurat nie ma większego znaczenia. Popatrz na to w ten sposób. Zamiast tracić czas na