Aktywne Wpisy
Bocianek2750 +24
Co jest atrakcyjnego w pracy w IT oprócz wypłaty seniora? Aktualnie według mnie nic:
- Brak stabilności
- Jak stracisz pracę, to nowej będziesz szukał bardzo długo
- Ogromna konkurencja
- Wysokie ryzyko automatyzacji
- Brak stabilności
- Jak stracisz pracę, to nowej będziesz szukał bardzo długo
- Ogromna konkurencja
- Wysokie ryzyko automatyzacji
jackieboy +43
To co mnie zastanawia najbardziej w kwestii #budda - to to, ze ani ja ani żaden mój znajomy o nim nigdy nie słyszał.
Mamy 35-40lat, pochodzimy z #lata90, jesteśmy w internecie codziennie (cały zakres od wykopu/twittera po mlh i mameginekolog). Identycznie bylo jakis czas temu z Frizem i lodami ekipy.
Jak działają algorytmy, ze całe spektrum treści nie jest nam podrzucane. ( ͡° ͜ʖ ͡
Mamy 35-40lat, pochodzimy z #lata90, jesteśmy w internecie codziennie (cały zakres od wykopu/twittera po mlh i mameginekolog). Identycznie bylo jakis czas temu z Frizem i lodami ekipy.
Jak działają algorytmy, ze całe spektrum treści nie jest nam podrzucane. ( ͡° ͜ʖ ͡
Hejka Mireczki,
czasy mamy jakie mamy a ja uruchomiłem właśnie swój pierwszy sklep
=>Kamera Samochodowa
Wiem, że trochę zaleci jak słaby spam, ale jestem dumny z siebie bo wszystko od a do z robiłem sam jako amator, a wiele inspiracji i pomysłów do głowy przytaszczyłem z wykopa:) - długo zastanawiałem się nad różnymi opcjami sklepu, w końcu wybór padł na wordpresssa - czy to dobrze? czas pokaże
czy możecie coś podpowiedzieć? ocenić?
jak wygląda szata graficzna? czy przyjemne dla oka?
lubicie takie konkretne domeny? chyba jednoznacznie wiadomo po co pod taki adres wchodzić ( ͡° ͜ʖ ͡°)
ps.
no i najważniejsze. wpisując kod ,,open5" otrzymujecie 5% rabatu
wpisując następnie ,,strefa" dostajecie kolejne 2%
Promo do 1 maja!
7% na parkingu nie leży #cebuladeals ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#kamerasamochodowa #wideorejestrator #polskiedrogi #motoryzacja #samochody
@bl4desofglory: jakieś 5minut :D ale chyba w 100% opisuje co na sklepie się znajduje :D