Wpis z mikrobloga

Dawno nie czułem takiej żenady i sztucznej „tolerancji” jak oglądając ten moment kiedy ten kuzyn Denver okazał się transem xD
„Dopóki jesteś szczęśliwa to wszystko jest dobrze”
„Mój ojciec mnie wspiera”
To co netflix o--------a w KAŻDEJ produkcji WSZĘDZIE wciskając NA SILE te tęczowe wątki to się w głowie nie mieści.
#netflix #lacasadepapel #domzpapieru #seriale #urojeniaprawakoidalne #urojenialewakoidalne #j--------e
  • 242
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Ligniperdus: Pójdę dalej. Dam ci 3 produkcje Netflixa, które jadą po bandzie naśmiewając się z wątków LGBT: Paradise PD, Bojack Horseman, Big Mouth. To jaki teraz fikołek mnie czeka żebyś jakoś wyszedł z twarzą?
  • Odpowiedz
Dam ci 3 produkcje Netflixa, które jadą po bandzie naśmiewając się z wątków LGBT

@wiktorek_pl: nie chcę, chce takie bez LGBT, ze 3 wymień

ps. to ty masz wyjść z twarzą po stwierdzeniu że to kłamstwo, nie ja za pytanie o dowód
  • Odpowiedz
@Ligniperdus: Wymagałoby to ode mnie przewertowania całej listy produkcji netflixa i sięgania do pamięci czy aby na pewno nie było nawet najmniejszego wątku homo/trans w każdym z seriali/filmów. Ty z kolei musialbyś miec wszystkie te produkcje obejrzane i świetną pamięć żeby to zweryfikować. Byłoby to czasochłonne i jest spora szansa, że mógłbym się pomylić przy czymś. Pytanie jak to ma się do tezy, że Netflix promuje LGBT w każdej produkcji
  • Odpowiedz
To co netflix o--------a w KAŻDEJ produkcji WSZĘDZIE wciskając NA SILE te tęczowe wątki to się w głowie nie mieści.

odpisałeś na to komuś:

To oczywiście kłamstwo.

@
  • Odpowiedz
@Ligniperdus: Widzisz chciałem grzecznie dać ci do zrozumienia żebyś nie naciskał, bo wiem do czego ta dyskusja doprowadzi. Ja podam teraz takie produkcje a ty będziesz je eliminował żeby wyjść z sytuacji z twarzą, bo w tym to to a w tamtym tamto więc się nie liczą. Ale widzę, że nie da się tak więc teraz dam ci produkcje Netflixa w których nie ma wątków homo ani trans: Kalifat; Unorthodox;
  • Odpowiedz
@zarow: nom, fajny artykuł, rozumiem jesteś prawnikiem z 10 latami doświadczenia? xD

W takim razie jak wytłumaczysz rekrutację na stanowisko fotomodelek do reklamy np. bielizny damskiej? Facetów też mają brać pod uwagę? Bo jak nie zabiorą to przecież hehe dyskryminacja bo w kodeksie pracy tak napisali X-D

Protip:
jak sobie ułożysz w wymaganiach, że potrzebujesz taką i taką osobę z takimi i takimi wymaganiami i sobie to ładnie wyargumentujesz to
  • Odpowiedz
Zgadzam się z tym w 100%. Osobiście c--j mnie trafia jak w większości produkcji netflixa widzę na siłę takie wstawki
  • Odpowiedz