Aktywne Wpisy

hansoloxd +280
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
mirko_anonim +6
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Zastanawiam się czy taki związek ma sens. Jestem z dziewczyną od 4 miesięcy i ogólnie dobrze się dogadujemy. Ona się bardzo stara, zawsze mnie do siebie zaprasza na jakiś obiad albo kolacje i ja to doceniam, ale mam takie odczucie że brakuje mi przestrzeni dla siebie. Ona chce się widywać co drugi/trzeci dzień a mi w zupełności raz w tygodniu starczy a mam do niej około 20-30 min
Zastanawiam się czy taki związek ma sens. Jestem z dziewczyną od 4 miesięcy i ogólnie dobrze się dogadujemy. Ona się bardzo stara, zawsze mnie do siebie zaprasza na jakiś obiad albo kolacje i ja to doceniam, ale mam takie odczucie że brakuje mi przestrzeni dla siebie. Ona chce się widywać co drugi/trzeci dzień a mi w zupełności raz w tygodniu starczy a mam do niej około 20-30 min

Ostatnio jak schudłem (nie mam mięśni, 106->90,5, nadal ulany jestem) to mój benek zaczął być widoczny. Zacząłem trzymać go w prawej nogawce (bo w lewej niewygodnie, mimo kierunku erekcji) i widać dość długą linię jak jestem w ciemnych jeansach (szczególnie wąskich) XD Czy komuś się coś takiego podoba? Czy mam chować?
#teczowepaski
@pure_function: ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)