Wpis z mikrobloga

#warframe
Z ciekawości - macie jakieś zastosowanie dla stance formy? Np. jakaś b--ń ma 2-3 viable buildy. Wydaje mi się, że nie bardzo bo te 2 buildy to bedą albo combo, albo heavy/hybrid, a wszystkie stancy dla danej broni mają identyczny atak heavy. Ewentualnie na hybrid, jak w przypadku Redeemera, tylko że tam oba stansy mają tą samą polaryzację.
Kończę powoli wszystkie arcany i zastanawiam się czy inwestować.
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@brass: Ogólnie to nie widzę sensu na istnienie stance formy (w przeciwieństwie do aura formy, która może być bardzo przydatna), i nie wiem kto tak udaje że korzysta z 2-3 całkowicie różnych buildów na jednej broni z różnymi kombosami ( ͡° ͜ʖ ͡°) Tak naprawdę to wszyscy siedzą na tym samym buildzie na danej broni i tylko podmieniają elementale. Rzeczywistość pokazuje, że jeden build będzie wykorzystywany
  • Odpowiedz
@Savire510:
To jak już przy stansach jesteśmy - na polearmach warto formować z Shimmering Blight (scratch) na Twirling Spire (dash)? ofc normal forma - nie stans.
  • Odpowiedz
@Savire510:
Konkretnie interestuje mnie Lesion. W tej chwili używam czegoś takiego:
Naramon. Fury/Strike (wukong)
Testuję w tej chwili weeping wounds i quickening, wczesniej mialem virulent scourge i berserker.
Mam 22 rollowanego rivena ale dispo jest tak małe, że nie ma go po co wsadzac. zreszta nic mi fajnego nie wylosowal.
  • Odpowiedz
@brass: Z tego co wiem to użycie formy w simulacrum zużywa ją normalnie. Wiem że były jakieś dziwaczne bugi z tym związane więc działa jak byś normalnie w arsenale używał formy.
  • Odpowiedz