Wpis z mikrobloga

@DziobakApokalipsy_: nie ironizuje, kończyłem technikum kolejowe więc mi tu nie p-----l o mitologii. Wiem jak temat wygląda z drugiej strony. Co prawda kierownikowi pociągu się pojedzie po pensji, ale kto wie czy to nie twoj stary szoruje te wagony na umowie śmieciowej mając dzięki temu co do gara włożyć.
  • Odpowiedz
@grap32: Nie ma sensu dyskutować z wychodkami - specjalistami w każdej dziedzinie xD

A tak btw - kocham te zesranie na wykopie jeżeli chodzi o graffiti. W mojej wykopowej karierze to już z 20 post na ten temat i większość lądowała w gorących, hahaha
  • Odpowiedz
@grap32: Nie, ale interesuję się koleją i mniej więcej wiem jak to działa. Ja sobie trolluje a ci ludzie się tutaj srają i to jest złote xD
  • Odpowiedz
@grap32 kolego, gdybyś przeczytał artykuł znajdujący się pod linkiem, który wkleiłem wcześniej to byś wiedział, że myślenie w takiej kategorii jest błędem i to dość powszechnym. Gdyby iść twoim tokiem rozumowania to powinniśmy regularnie niszczyć wszystko, co mamy, żeby kupować nowe, bo w taki sposób najlepiej napędzimy gospodarkę. A tak to niestety nie działa.
  • Odpowiedz
Ja sobie trolluje a ci ludzie się tutaj srają i to jest złote xD

@wyk00p: Sasin też trolluje ludzi z wyborami, a koronawirus z zabijaniem ludzi. Od kiedy bycie debilem to trolling?
  • Odpowiedz