Aktywne Wpisy
TeselACC +512
Dopiero dzisiaj dowiedziałem się że #pdk nie znaczy padaka tylko pozdro dla kumatych. Używałem tego źle przez lata. Wychodzi na to że ewidentnie nie jestem kumaty. Ale za to wiele wiadomości nagle nabralo sensu
#pdk #wstydliwewyznania #lepiejpoznonizwcale
#pdk #wstydliwewyznania #lepiejpoznonizwcale
harold97 +582
A pamiętacie laskę z Poznania co zabiło się o nią dwóch typów ?
Ile dostała na ,,psychologa" 100k xd
Kraj spermiarzy i cucków, pewnie nie jeden wpłacający marzył nocami jak ją ratuje z opresji a ta daje mu w nagrodę.
Tak to nie, nie nie pogardzam kołchoźnikami ale jak przychodzi co do czego to prawda wychodzi na jaw o normictwie
#blackpill #pieklomezczyzn #logikarozowychpaskow #logikarozowychpaskow #redpill
Ile dostała na ,,psychologa" 100k xd
Kraj spermiarzy i cucków, pewnie nie jeden wpłacający marzył nocami jak ją ratuje z opresji a ta daje mu w nagrodę.
Tak to nie, nie nie pogardzam kołchoźnikami ale jak przychodzi co do czego to prawda wychodzi na jaw o normictwie
#blackpill #pieklomezczyzn #logikarozowychpaskow #logikarozowychpaskow #redpill
Z moim znajomym, nazwijmy go Tomek znam się od gimbazy. Mieszka niedaleko, rodzice oddali mu odziedziczony po dziadkach dom. Wprowadził się z wówczas narzeczoną, dziś żoną. Wtedy auto nawaliło i pyta czy bym go nie zgarnął od mechanika, żebyśmy pojechali na dwa auta. No problemo stary.
Wpadam do niego i widzę, że narzeczona mu suszy głowę że jak to do mechanika, że dzisiaj mieli kwiatki przesadzać. Robi pretensje jakby o życie miało chodzić, koniec końców strzeliła focha że jacy to dzisiaj faceci nie są beznadziejni i sama się zabrała do roboty z okrzykiem, że kobieta potrafi i nie potrzebuje niczyjej pomocy.
Nie wiem ile nam tam zeszło, z godzinę. Zostawiliśmy auto, odwiozłem go i Tomek proponuje żeby na kawę do niego wpaść. I właściwa akcja: jego narzeczona siedzi i płacze, bo jej kopanie nie szło (sporo kamieni), złamała łopatę (xD) i jak tylko wpadliśmy urządziła dziką awanturę. Czułem się jakbym wrócił do dzieciństwa, pamiętacie tą sytuację kiedy mama kolegi za gówniaka przy was go #!$%@?ła? xD
I teraz właściwa akcja w swojej tyrradzie apropos beznadziejności facetów coś tam gada, ze ona nie ma tyle siły. No to ja wypaliłem, że w wieku 11 lat byłem od niej dwa razy mniejszy i jak babcia zaordynowała to jak mały samochodzik #!$%@?łem z tymi dołami i że tu wielkiej filozofii i siły nie potrzeba.
- ALE JA JESTEM KOBIETĄ
No i tu popełniałem błąd ( ͡º ͜ʖ͡º)
- I to do tego silną i niezależną - wypaliłem uśmiechając od ucha do ucha.
I rok cały minął, a ona mnie jak w paście o fanatyku wędkarstwa tak znienawidziła xD Oczywiście poznać po sobie nie dawała. xD
Jak to jest, że mężczyźni, nawet na własnym przykładzie - trzeba zamontować nowy żyrandol, czy naprawić gniazdko. Ni #!$%@? nie mam pojęcia jak to zrobić, to odpalam google, szukam poradnika i sobie jakoś radzę. Jak sobie nie poradzę to jestem #!$%@? nie mężczyzna ( CO Z CIEBIE ZA FACET). Po prostu jest to męski obowiązek i jeżeli nie podołam to zostanę przez kobiety odarty z mojej płciowości.
A teraz wyobraźmy sobie że facet nie jest w stanie wykopać dołku na kwiatku, łamie łopatę, siada i zaczyna płakać, a jak żona przychodzi to robi jej dziką awanturę jako to ona jest niekobieca i żadnego z niego pożytku. Oczywiście nasz facet jest zawsze silnym i niezależnym mężczyzną dopóki coś go nie przerośnie. No ja #!$%@?ę xD Coś tu poszło ewidentnie nie tak.
///Dlaczego tag #feminizm? Zgadnijcie jakie grupy na facebooku ma polubione nasza silna i niezależna kobieta ( ͡º ͜ʖ͡º) A Tomek? Nie chcę naciskać i się #!$%@?ć w jego związek, ale gdybym miał to robić sugerowałbym instant rozwód. Ja słyszę tylko wycinki i mam dość, a co dopiero on.
#logikarozowychpaskow #feminizm #bekazfeministek #heheszki
Widzisz mi złotówki za zmarnowane minuty życia
( ͡° ͜ʖ ͡°)
@PiersiowkaPelnaZiol: To jest dorosły facet i sam powinien decydować o takich sprawach, jak zapyta o moje zdanie to mu powiem.
Mówicie że #!$%@? baba, a nie feministyczny sierpowy, ale gdy się nad tym zastanawiam to ja jak i większość facetów na zaklęcie "co z ciebie za facet" jak tresowana małpa zabiera się do zadania, bo nie chce być obdartym ze swojej męskości, wyśmianym i napiętnowanym.
Każdy mężczyzna przynajmniej raz w miesiącu to usłyszy, od osiągnięcia pewnego wieku stale musimy udowadniać swoją męskość. Sam od pewnego czasu
w jaki sposob to, ze slyszysz od kobiet podane hasla, sprawia, ze mozna to okreslic jako cos feministycznego? bo o tym mowimy tak?
sa osoby, ktore zachowuja stare i wrecz bledne stereotypy plciowe oraz takie, ktore swoj aktywizm opieraja na #!$%@? mezczyzn. obie grupy z feminizmem definicyjnym nie maja wiele wspolnego
Innymi słowy, feminizm jest dzisiaj kojarzony z mizoandrią, pieniactwem. Zresztą wystarczy spojrzeć jak wrogo organizacje feministyczne są nastawione np. do ruchu na rzecz praw ojców. Innymi słowy, powinniśmy dać umrzeć staroświeckiemu feminizmowi, już swoje zrobił i działać w ramach równouprawnienia płci, w liczbie mnogiej.
Całość