Aktywne Wpisy
Winden +59
Mirki czy ktoś z Was spotkał się kiedyś u wulkanizatora z "dopłatą do nowych opon zakupionych poza serwisem"? Właśnie coś takiego miałem zaszczyt zapłacić w kwocie 5 ziko od opony. #pytanie #motoryzacja
mirekpngtif +66
Uświadomiłem sobie właśnie, że u mnie w pracy, w sześciosobowym teamie (facetów) w wieku 31-55 lat posiadamy łącznie tylko jedno dziecko xD tj. jeden facet ma jedno dziecko, a piątka pozostałych zero. A ten który ma, nie planuje już więcej. W sumie trochę to straszne jak szybko geny męskie zwężają się do kilku rozpłodowych byczków jak to było w dawny tysiącleciach.
#demografia #dzieci #zwiazki #rozowepaski
#demografia #dzieci #zwiazki #rozowepaski
Jestem alergikiem i jestem dość wrażliwy na jakość powietrza. Sezon alergiczny trwa w najlepsze to stwierdziłem, że oczyszczacz powietrza może być dobrym pomysłem.
Żeby nie przynudzać, konkrety:
- budżet 1,5 k PLN max (2k PLN w wersji z nawilżaczem),
- pokój ok/ 18 m^2, bardzo dużo kurzu (po kilku dniach koty są na tyle duże zaczynają miauczeć, a po tygodniu można się o nie potykać),
- zależy mi na: dobrym oczyszczaniu, w miarę cichej pracy i w miarę taniej eksploatacji (nie musi być najtańsza czy porównywalna z xiaomi, wystarczy, żebym nie musiał wydawać majątku na filtry).
- fajnie, jakby było nawilżanie, ale nie jest to warunek konieczny (w zimę wszystko się u mnie elektryzuje, ale czytałem różne opinie o nawilżaniu w oczyszczaczach – więc fajnie jakby ktoś kto ma oczyszczacz z nawilżaniem się wypowiedział czyt eksploatacja jest upierdliwa),
Możecie coś polecić? Halp!
#oczyszczacz #oczyszczaczpowietrza #smog #philips #sharp #klarta #xiaomi #alergia
@Lempek: jak się sprawdza? Sam zastanawiam się nad zakupem PHILIPS AC0830/10 na okres grzewczy.
Różnica odczuwalna w jakości powietrza, przynajmniej dla mnie.