Aktywne Wpisy
Phantom-Zero +2
#gotowanie Co robicie z mięsem od rosołu? Nie lubie go a mieszkam sam. Macie jakieś patenty żeby go nie zmarnować?
KsiezniczkaDunia +13
Jestem bardzo podekscytowana by poinformować, że już jutro po raz pierwszy w Polsce będziemy głosić antynatalizm na ulicach Wrocławia! Wzorujemy się na aktywizmie międzynarodowej grupy Stop having kids.
#antynatalizm
#antynatalizm
Płaski pulpit utrudniający organizacje - ok, przeżyje
brak personalizacji - Cóż...mogę bez niej żyć, także ok
brak splitscreenu - ehhh.....Co prawda nie używam jej często, ale jest jak kalkulator - większość rzadko go używa, ale trudno sobie wyobrazić brak jego w telefonie. Podobnie jest w moim przypadku z split-screenem, nie uzywam go często, ale jednak są sytuację, gdzie jest niezastąpiony....także, cinszko...ale ok, zacisnę zęby
Ale co jakiś czas dochodzą do listy kolejne wkuwijające kwestie które po prostu sprawijają, że jestem już własciwie o włos od zrezygnowania od iOS'a
Brak twitcha i yt w pływającym oknie...To już lekka przesada
W shazamie nie działa rozpoznawanie muzyki która leci w telefonie np na tubie.
Czy jest coś jeszcze o czym powinienem wiedzieć? Bo ta lista wad robi się co raz dłuższa i boje się, że zalety nie zrekompensują mi gorszej funkcjonalności...a ja z telefonu dość często korzystam i używam róznych ficzerów by sobie ułątwić korzystanie z niego.
iOSa nigdy nie miałem i chciałbym go wreszcie mieć, by sprawdzić ten system w praktyce....ale no kurde, boje się, że bardzo będę żałował tego zakupu.
Jak wygląda sprawa z punktu widzenia hardcorowego androidowca który przesiadł się na iOS'a? Jakich braków mogę się jeszcze spodziewać?
#android #ios #telefony #smartfon #pytanie #apple #iphone
Tzn. Inne telefony też chodziły na tyle dobrze, że...po prostu działały, ale to działanie było dalekie od tego, jak chodziły pierwszego dnia gdy były nówkami. Częste ścięcia, jakieś dłuższe zamyślenia etc takie rzeczy na
O co chodzi z kalkulatorem?
11 Pro ma ekran OLED
@SlyszeJakOddychasz: ??
Jeśli chodzi o edytowane apki to sam korzystam z YT vanced i sobie chwalę, ale na iPadzie już mnie denerwuje ta zabawa z safari :D
YT vanced - ok, dopłacę 6zl
Piracka apka vsco - wcześniej bym kupił konkretne filtry, ale zastosowali aktualny rak branży czyli system abonamentowy, a płacić co miesiąc żeby sobie zdjęcie zedytowac nie zamierzam :p
Reszta mi nie przeszkadza
@Shashek: to na iPhonie można wreszcie oglądać tube w oknie, albo przynajmniej w tle czy nie?
Komentarz usunięty przez autora