Wpis z mikrobloga

• 219
@penisosobyniewidomej: Ja bym jej współczuł gdybym nie oglądał jej wypowiedzi na fb i insta. Do tego ten komentarz do tego live jak bili tego chłopaka. Jaki zaciesz miała z pobicia i kradzieży telefonu wskazuje ze typowa karyna.
Bo jakby to była zwykła dziewczyna, i ludzie poszliby postraszyć chłopaczka bo niby jej zdjecia przerabiał to ok, sam bym stanął za nią. Ale takiej dumnej z bycia ,,gangsta” należy się trochę pokory.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@penisosobyniewidomej: Ja bym jej współczuł gdybym nie oglądał jej wypowiedzi na fb i insta. Do tego ten komentarz do tego live jak bili tego chłopaka. Jaki zaciesz miała z pobicia i kradzieży telefonu wskazuje ze typowa karyna.

Bo jakby to była zwykła dziewczyna, i ludzie poszliby postraszyć chłopaczka bo niby jej zdjecia przerabiał to ok, sam bym stanął za nią. Ale takiej dumnej z bycia ,,gangsta” należy się trochę pokory. Ten wykop efekt serio nauczy ja coś, na drugi raz się zastanowi co robi.

A z tym ze chłopak ja wyzywał i przerabiał jej zdjecia do ewidentny fejk. Nie wierze ze nie zrobiła screenow aby chociaż pokazać chłopakowi czy kolegom. Wymyśla historyjkę aby się wybielić.

Chyba uważasz ze tez nie powinieneś dostać #!$%@? bo z kimś się popsztykales na wykopie. Lecisz czarnolisto jak dorosły odpowiedzialny człowiek, a nie dopuszczasz się pobicia, rozboju czy całej innej działalności która się chwali jaka ona nie
  • Odpowiedz
  • 72
@patrzpan: Tylko dalej brakuje dowodów na jej wersje ze jej fotki przerabiał. Za to widać ze to ona miała problemy do sporej ilości osób których nie zna i zgrywala mafie czeczeńska. Za dużo vegi chyba się naoglądała.
  • Odpowiedz