Wpis z mikrobloga

Te baby to jednak durne - dostałem przydzielony do projektu na zaliczenie przedmiotu z panienką - i z racji że jestem failed normikiem - to.... ghostuje mnie na FB - a ja piszę do niej tylko w sprawie projektu - ale kurde gadzi mózg działa.... jakbym był #chad to by odpisywała w pół sekundy - a srał na nią pies - zgłaszam że sam robię projekt. A różowa niech sama się z tym pieprzy. FB to nie tinder ty durne babsztysko.
#przegryw
  • 58
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Jednak młode baby nie umieją oddzielić traktowania brzydali od życia erotycznego od zawodowego/studenckiego - a srać na nią... człowiek chce współpracować zrobić jak najszybciej a ta 6/10 myśli że ignorem za nią zrobię... jutro jej piszę że albo ruszy tłuste dupsko albo ja zgłaszam że sam robię i niech spada. Te durne średniawki myślą że jak im spermiarze spermią na tinderze, to każdy facet bedzie wszędzie do dupska wchodził i za nie
  • Odpowiedz
To pięknie mi pokazało jak laska lepsza może 2-3 pkt SMV traktuje facetów gorszych a pewnie byłaby max o 1 pkt ''lepsza" gdyby się nie malowała i nie farbowała włosów... ale spermiarze oczywiście jej wykrzywiło ego.
  • Odpowiedz
@Zly_CzlowiekXD: O k---a, ale mi przypomniałeś, jak robiłem projekt z jakimiś trzema dziewczynami z grupy ćwiczeniowej, do której się dopisałem, więc nikogo nie znałem. I podzieliliśmy się na części i wysłałem im swoją. Jak odesłały mi całość, to patrzę, a te mi pousuwały niektóre slajdy, w innych część tekstu albo pozmieniały sobie. Ja p------ę, jakbym był z założenia głupszy od nich. O tak o, bez pytania czy czegokolwiek - bo
  • Odpowiedz
@Zly_CzlowiekXD: zdajesz sobie sprawę że niektorzy mają życie poza uczelnią?

mówię tylko dlatego że jestem jedną z niewielu osób pracujacych w grupie na uczelni i jak pracuję , albo jestem po pracy i robię żarcie czy sprzątam to nie zawalam sobie głowy uczelni, tylko siadam do tego kiedy mam czas. il razy ktoś z grupy do mnie pisał/wydzwainal aaaa bo skąd masz ten wykres a skąd masz tamto itd aż
  • Odpowiedz
@PaulStanley: ale to ciężko powiedzieć jak wygląda sytuacja? Mirek ma się domyślać czy ona jest zajęta czy coś? nie można być po prostu miłym i uprzejmym i powiedzieć?

jak sama powiedziałaś, jesteś jedną z niewielu osób, która pracuje. Czyli większość nie pracuje. Czyli prawdopodobieństwo tego, że ta różowa też nic nie robi jest duże. Więc ma wszelkie powody by sądzić, że jest właśnie tak, jak mówi.
  • Odpowiedz