Aktywne Wpisy
Melkovva_ +31
Minieri +430
Dziś w nocy całkiem spory ruch. W końcu mamy weekend więc ludzie się bawią, jedzą, piją a jak brakuje to gdzie pójdą? No wiadomo że do mnie. Bardzo dużo jedzenia dziś narobiłem, widocznie w takiej deszczowej pogodzie coś na ciepło w nocy jest zbyt kuszące by sobie odmówić.
O dziwo dziś pełna kultura. Oprócz jednego chama, ale chociaż jeden zawsze się trafi. Była też Ukrainka o której już kiedyś pisałem, że chciała na krechę. Dziś chciała najtańsze p--o, u mnie to jest Książ za 3,30zł, ale brakowało jej 20gr. Nie dałem. Kręciła się nerwowo pod okienkiem kilka minut aż w końcu ją olśniło - kratka do wycierania butów pod drzwiami. Pod nią pełno liści, ptasich piór, błota i jak się okazało pełna jej szczęścia bo znalazła pod nią aż 50gr. Gdybyście tylko widzieli jej minę, jakby mnie właśnie ograła w zaciętej partii szachów.
Co do szachów to był u mnie pan stróż z parkingu obok. Często mnie odwiedza bo widzi ze swojej kanciapy jak wychodzę zapalić i się przyłącza. Dzisiaj pochwalił się że dostał od syna tablet na urodziny i gra na nim w szachy właśnie. Z komputerem. Kiedy spytałem dlaczego nie pogra z innymi przez Internet to odpowiedział że się boi bo zawsze wygrywa i jeszcze go znajdą i mu wpier... ( ͡º ͜ʖ͡º)
O dziwo dziś pełna kultura. Oprócz jednego chama, ale chociaż jeden zawsze się trafi. Była też Ukrainka o której już kiedyś pisałem, że chciała na krechę. Dziś chciała najtańsze p--o, u mnie to jest Książ za 3,30zł, ale brakowało jej 20gr. Nie dałem. Kręciła się nerwowo pod okienkiem kilka minut aż w końcu ją olśniło - kratka do wycierania butów pod drzwiami. Pod nią pełno liści, ptasich piór, błota i jak się okazało pełna jej szczęścia bo znalazła pod nią aż 50gr. Gdybyście tylko widzieli jej minę, jakby mnie właśnie ograła w zaciętej partii szachów.
Co do szachów to był u mnie pan stróż z parkingu obok. Często mnie odwiedza bo widzi ze swojej kanciapy jak wychodzę zapalić i się przyłącza. Dzisiaj pochwalił się że dostał od syna tablet na urodziny i gra na nim w szachy właśnie. Z komputerem. Kiedy spytałem dlaczego nie pogra z innymi przez Internet to odpowiedział że się boi bo zawsze wygrywa i jeszcze go znajdą i mu wpier... ( ͡º ͜ʖ͡º)
Pozwolę sobie uzyc tagu #poradnikniemieckiego -Moze mała współpraca abyśmy nie stali sie wrogami (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Link:Deutsche Welle
W razie pytań odnośnie doniesień prasowych z niemiec proszę woląc @RedNews
Jeżeli nie chcesz przegapić następnych materiałów śledź mnie na
►YT
►FB
►IG
lub #rednews
Chcesz być wolany to zapisz sie Mirkoliste
Drażni Ciebie moja osoba? Dodaj mnie na #czarnolisto
#niemiecki #niemcy #naukajezykow #naukaniemieckiego #emigracja
@Blitzkrung @nikciemnik @Loslauer @czajnik_wow @patomemer
@giocarte @nie_mowie_po_kociemu @TolerancyjnyArab @slimek16 @Hfishman1 @3mielu
@cuoco @takafaza @jestem_tu_tylko_na_sylwester_
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie chcesz być wołany/a jako plusujący/a? Włącz blokadę na https://mirkolisty.pvu.pl/call lub odezwij się do @IrvinTalvanenJr
Uważasz, że wołający nadużywa MirkoList? Daj znać @IrvinTalvanenJr
! @caalkiem_nowe03 @sanchopancho @Qrystus @andrzela @Trypsynka @2ndEarlOfRochester @JudeMason @22kinga100 @cartsy @Sferox
Komentarz usunięty przez autora