Aktywne Wpisy
Jakie możecie polecić gry na PC ale takie naprawdę klimatyczne i wciągające? Próbowałem grać w gry z 2015-2024r ale to straszne ścieki są xD
Gatunki mogą być dowolne oprócz gier na czas których nienawidzę xD
#gry #pcmasterrace #pc
Gatunki mogą być dowolne oprócz gier na czas których nienawidzę xD
#gry #pcmasterrace #pc
#tinder ale beka laska mnie zaprosiła na chatę po paru godzinach na miescie i nawet się nie dała pocałować (ja #!$%@?). Leze z nią teraz w jednym leżu, ta śpi (niby) ale ma za cel chyba się nie dać wydymać. Dziwne dupy, chociaż się przytuli chłop ja #!$%@?.
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
''Koniewa na miejsce ; Ku...''
#rosja #czechy #iiwojnaswiatowa #historia
@szurszur: dlaczego nie tagujesz #zsrr i #komunizm? I jeszcze jedno: nie należy nazywać bolszewickiego motłochu Rosjanami bo to ujma dla tego wspaniałego narodu. Rosja skończyła się w 1917 roku.
Rosjanom nie zależy na takiej wojnie z Czechami jak z PL. Tam jednak prezydent jest wrecz prorosyjski i nie chca się zbyt negatywnie prezenowac - stad działanie wobec pikietujacych.
@szurszur: Ale oni w Rosji protestowali, więc czemu Rosjanie mieliby ich usuwać?
@szurszur: @Ingvarr100th: Nawet nie chodzi o to czy prorosyjski czy nie- każdy rząd Czech miał gdzieś i po prostu robili z Rosjanami interesy, bo Polska je zarzuciła całkowicie po 89 r i oni wypełnili niszę, choć trzeba przyznać, że dobrych kilka
I czy Rosjanami nie byli np. Wiaczesław Mołotow, Michaił Kalinin, Nikołaj Bułganin, Gieorgij Malenkow, Michaił Susłow, Nikołaj Szwernik, Iwan Sierow, Dmitrij
Wiesz dlaczego nienawidzę rewolucji? Bo zmiotła z powierzchni ziemi monarchię i arystokrację a nie potrafiła poradzić sobie z galilejczykami. W dodatku zamiast iść w kierunku demokracji liberalnej (którą jestem w stanie zaakceptować) podąża drogą kleronacjonalistycznej dyktatury kgb-owca.
Powtórzę to kolejny raz: punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Dla jednych bohaterem jest Dmowski i Piłsudski dla innych Baron von Ungern-Sternberg.
To w ogóle się tam COŚ kręci?
Poza unowocześnianiem tortur ma się rozumieć.
Lepiej by dla Rosji było jakby podzieliła się na niezależne państwa.