Wpis z mikrobloga

@NiecoCiekawszyNick: po Twojej wypowiedzi widać że się nie znasz.. to jest jeden z najlepiej zapowiadających się młodych kulturystów, jego proporcje są bardzo dobre.

@zgaS: tak dokładnie, takie p---------e, a większość nie dała by rady osiągnąć takich rozmiarów..
  • Odpowiedz
@WlasciwosciBetonu: na razie granicę mam nisko, może nie jestem materiałem na kulturystę, ale do tego stopnia co bym póki co chciał moje ciało powinno pozwolić. Notabene będzie to stan normalnej budowy ciała szczupłej osoby. Nie mogę być napakowany. Za kilka lat to już co innego. Dopiero dzisiaj wkroczyłem w BMI <20, zaczynałem od 17.
  • Odpowiedz
@NiecoCiekawszyNick: ja jak patrzę na typa to oceniam.. proporcje, wygląd mięśni.. ale nie wyobrażam sobie zachwycać się.. -> podziwiać tak jak dzieło sztuki.. takie emocje wywołuje u mnie tylko kobiece ciało.. i nie koniecznie pod kontem seksualnym.. chociaż pewnie jest inaczej, a ja nie jestem tego świadom..
  • Odpowiedz
@Sarza01: I właśnie mniej więcej o taki podziw mi chodzi - nie z podtekstem e--------m, tylko podziwiam, że mu się chce, skoro mi się nawet d--y nie chce z krzesła zwlec i kilku pompek zrobić... I podziwiam, że ma wielką sylwetkę (mimo że za wielką).
  • Odpowiedz