Ogólnie, trudno bylo mi uwierzyć, że to co tu wrzucaliscie tj. screeny z grup madkowych, na których kobiety sie bulwersowały, żeby wreszcie otworzyli szkoły, bo już nie mają siły na te dzieci w domu. Dopóki wczoraj nie minąłem dwóch babek na spacerze, z których to jedna skarżyła się, że niech te szkoły już otworzą, bo ona ma dość swoich dzieci i PSYCHICZNIE nie może z nimi wytrzymać xD. Czym ci ludzie się kierują przy planowaniu rodziny, że jak przychodzi co do czego to mają dość swoich dzieci? Co oni sobie wyobrażali, że dziecko przez pierwsze 16 lat swojego życia będzie zachowywało się jak dorosły człowiek xD? Potem jest wielkie zdziwienie, że dzieci nie chcą utrzymywać kontaktu ze swoimi rodzicami, którzy mieli w------e na ich problemy. Naprawdę czasem mam wrażenie, że ludzie mają dzieci tylko po to, żeby im podały tę przysłowiową szklankę wody w chwili jak umierają albo pomagały na starość. #madki
@Koobaj: Nie ma Covid-19. Bombelek dotyka wszystkiego, wsadza paluchy do buzi, a potem znów dotyka co popadnie. Brak reakcji rodzica. Chociaż bombelek może roznosić bakterie i wirusy mogące zaszkodzić innym.
Covid-19 atakuje. Nagle bombelek nie może dotykać niczego, bo się zarazi. ¯\_(ツ)_/¯
@niezdiagnozowany jeżeli mieć dzieci powinni tylko ludzie, którzy zawsze i bez żadnych ograniczeń chętnie spędzają z dziećmi 24/7 i ich to nie męczy, to nasz gatunek by nie przetrwał. Może jestem otoczona samą patologią, ale osobiście nie znam ani jednego takiego człowieka (a znam sporo ludzi z dziećmi). Aha, a jak na starość moje dzieci nie będą chciały również spędzać ze mną każdej sekundy życia 24/7 to będę raczej zadowolona i
@niezdiagnozowany: A my cały dzień się świetnie bawimy od samego rana. Przebywanie z moimi dziećmi to najszczęśliwsze dni mojego życia. Dziękuję Bogu że miałem szansę poznać tak wspaniałe osoby jak moje dzieci.
Mój 9 letni syn tworzy muzyke w fl studio to jego pasja Ma 0 wyświetleń na youtube czy jest na sali choć 1 n----------y Mirek co da mu like lub komentarz https://www.youtube.com/watch?v=QlYt2ij85rg
Covid-19 atakuje. Nagle bombelek nie może dotykać niczego, bo się zarazi. ¯\_(ツ)_/¯