Aktywne Wpisy

niochland +69
Widzieliście kiedyś reklamę bidetu? Ja też nie.
A widzieliście kiedyś reklamę papieru toaletowego? Ja również regularnie.
Od kilku lat walczę z wykluczeniem bidetowym Polaków.
Dlaczego? Bo mamy XXI wiek - dosłownie rok, który kiedyś był utożsamiany z futuryzmem, kolonizacją Marsa i latającymi samochodami - a co robimy jako społeczeństwo? Nadal rozmazujemy kał po dupie papierem i jesteśmy chodzącymi brudasami.
Papier
A widzieliście kiedyś reklamę papieru toaletowego? Ja również regularnie.
Od kilku lat walczę z wykluczeniem bidetowym Polaków.
Dlaczego? Bo mamy XXI wiek - dosłownie rok, który kiedyś był utożsamiany z futuryzmem, kolonizacją Marsa i latającymi samochodami - a co robimy jako społeczeństwo? Nadal rozmazujemy kał po dupie papierem i jesteśmy chodzącymi brudasami.
Papier
źródło: bidet-sospeso-in-ceramica-design-moderno-star-55x35cm-made-in-italy-1
Pobierz
Teuvo +12
kiedy to żarcie z makdonalda zrobiło się takie beznadziejne
kiedyś to wszystko o wiele lepiej smakowało
kiedyś to wszystko o wiele lepiej smakowało

źródło: comment_1587011674RFy4mlto70qh7bHNlC1GTb.jpg
PobierzPremierowi też.
źródło: comment_1587011890tdbqvDo7LgFSefumWxp1x2.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Maja poobcierane uszy z tylu od tych gumek. Ponosisz ze 2 dni to zobaczysz
źródło: comment_1587025049adTnuBnZvu50KAH8oQfCR5.jpg
PobierzTe maseczki które oni mają nie obcierają uszu, bo gumka okala całą głowę.
Osobiście noszę taką codziennie w pracy. Inną sprawa, że nie czepiał bym się wszystkich policjantów ze zdjęcia. Ja na przykład nie zakładam dolnej gumki na szyję, tylko wyżej obok tej górnej, bo na szyi nie jest wystarczająco napięta i nie dociska maski.
Moja żona szyje maseczki i też zawsze upierałem się, że lepiej wokół głowy. Jednak po przetestowaniu różnych wersji jej wyrobów okazało się, że wersja za uszy jest bardziej uniwersalna. Ewentualnie troczki do wiązania, ale jest to rozwiązanie mniej wygodnie, gdy trzeba maseczkę ściągać i zakładać wiele razy w ciągu dnia.
Jeśli jest odpowiednia, okrągła gumka o odpowiedniej długości i elastyczności to nie naciąga uszu, a zapewnia dobre przyleganie.
W tej
@Luk1N: ale wiesz, że wirus raczej nie lata sobie sam w powietrzu tylko na kropelkach wody ? Chodzi właśnie o to, aby te krople zatrzymać.
źródło: comment_1587037886BQmzbhIbmLQE9ViMelMaaD.jpg
Pobierz