Wpis z mikrobloga

@aetczolk: to nie jest nerf SY, tylko jednego lidera SY. Przemytnik fisstechu nie ruszony, Luiza i Saul nie osłabieni. Jak skład będzie za słaby to po prostu będzie powrót do krwawej forsy albo dzikiej karty
  • Odpowiedz
@aetczolk: Nie. Krwawa forsa cały czas jest T1. To, że jej nie ma w snapshotach wynika tylko z istnienia HC. A NR jest op od początku patcha, tylko każdy skupia się na SY. Spójrz na to co TLG na ten temat sądzi.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@kb134099: nie wchodzę już na żadne snapshoty z mety bo są jak dla mnie c---a warte. I mimo wszystko myślę że SY tak czy inaczej sporo teraz straci - i na popularności i na sile
  • Odpowiedz
  • 0
@kb134099: wszystko zależy od tego ile grasz i jak dobrze znasz metowe decki. 3/4 talii gra to samo więc wiesz czego możesz się spodziewać i kisić counter w ręce. Jeżeli nie jesteś nowym graczem to patrzenie na prawdopodobna listę przeciwnika nie jest potrzebne
  • Odpowiedz
@aetczolk: od zawsze jestem w prorankingu. i nie jesteś w stanie zapamiętać każdej listy tak jak ostatnio hidden cache, tak samo nie zawsze chodzi o kontry, bo te się już zna na pamięć, ale bardziej o granie wokół potencjału removalu przeciwnika. A poza pro albo jak komuś nie zależy to faktycznie nie potrzeba. Mi może aż tak nie zależy, co po prostu nie mam czasu na granie niesamowitej liczby gier
  • Odpowiedz
  • 0
@kb134099: też jestem od zawsze i jakoś nigdy nie potrzebowałem wrzucać sobie potencjalnych list obok. Wszystko zależy od preferencji. A prawda jest taka że core w praktycznie każdym archetypie jest identyczny i zmienia się tylko techy
  • Odpowiedz