Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Czy wy też zauważyliście wysyp PiSowskich trolli?

@zajcus: masakra jakaś. Nie da sie przeglądać wykopu w ogóle. Gorące codziennie zaspamowane wychwalaniem kaczora, na głównej z płomieniem non stop wychwalanie maliniaka i vateusza. opozycja powinna coś z tym zrobić i też zatrudnić jakichś trolli.
  • Odpowiedz
Ja na odwrót, zauważyłem wielu idiotów, którzy nie potrafią odpowiedzieć kto za PiS?

@soosh071: Ty masz jakieś problemy z wysławianiem się. Pisz konkretnie (nie zapomnij zgłosić - sygnalista to zobowiązanie) "kto za pis"?
  • Odpowiedz
@vito2012: Ochłoń chłopcze. To nie jest zdanie wielokrotnie złożone. Lewackie multi zawsze do zgłoszenia. Pięć lat to olewałem, ale tego ujadania nie da się czytać.
  • Odpowiedz
Ochłoń chłopcze. To nie jest zdanie wielokrotnie złożone. Lewackie multi zawsze do zgłoszenia. Pięć lat to olewałem, ale tego ujadania nie da się czytać.

@soosh071: "Ojcze" to zdradź proszę mój drugi login niech inni też zobaczą, "Lewackie multi zawsze do zgłoszenia" czyli prawackie multi zawsze popieram :) jakie to pisowskie w MS też byli tacy, głośno o nich było.
  • Odpowiedz
@Camel665: I cyk, zgloszonko. Zaraz spadniesz z rowerka. Nie trzyma wam ostatnio guma w majtkach ;) będzie chyba czwarty czy piąty oszołom co nie trzyma nerwów na wodzy. Stop mowie nienawiści, to ona zabiła pana Adamowicza.
  • Odpowiedz