Wpis z mikrobloga

Jest przed południem, a mój ojciec już nie może słuchać mojego obiektywnego spojrzenia na obecne rządy Pisu XD
Dziadek wielki wyznawca aż wyszedł na spacer, bo jak to można obrażać najlepszego polaka Jarka ( ͡º ͜ʖ͡º)
Oczywiście argumenty w Polsce nigdy nie było tak dobrze i "bo za PO" już obalone.

PS. Niestety nadal będą popierać pis

#bekazpisu #wielkanoc
  • 23
@mirek_januszy: Ja trochę żałuję, że mam tylko jednego PiSowca w rodzinie który i tak jest już przez resztę rodziny wyklęty (jest to jedyna osoba którą znam osobiście i popiera PiS), więc ostatni raz go widziałem ze 3 lata temu, bo też mam ochotę #!$%@?ć i patrzeć jak ich resztki intelektu walczą w nich wewnętrznie z fanatyzmem i kompleksami ( ͡° ʖ̯ ͡°) Może nawet by w nim
@ManamanaTuriruriru Nie wiedziałem, ale się domyśliłem
@Rafal90 Ja to wiem, Ty też - pis twierdzi że się nie da, budżet jest niezagrożony itp

@Khaine Ja niestety mam czworo - matka wierzy temu, co mówi ojciec, babcia temu co dziadek. Niestety to są ludzie, którzy tak głęboko wierzą w Pis i jego cudowne działanie, że nawet dowody na ewidentną szkodę państwa nie robią na nich wrażenia ¯_(ツ)_/¯
Według nich, policja mogłaby strzelać do