Aktywne Wpisy

Sejmita +71

tesknilam_ +32
Nie umiem pogodzić się z faktem, że nie jestem nikomu potrzebna. Mówiłam znajomym, że mogą do mnie dzwonić, radzić się, że jak coś to jestem.
Tylko co z tego, że to mówiłam, jak nikt nie korzystał. Mówiłam nie raz, że niektórzy ludzie są dla mnie ważni, mi bliscy, a oni tego nie odwzajemniali.
Życie aby umrzeć to nie jest życie. To wegetacja i nic więcej. Jak nie ma dla kogo istnieć, to
Tylko co z tego, że to mówiłam, jak nikt nie korzystał. Mówiłam nie raz, że niektórzy ludzie są dla mnie ważni, mi bliscy, a oni tego nie odwzajemniali.
Życie aby umrzeć to nie jest życie. To wegetacja i nic więcej. Jak nie ma dla kogo istnieć, to

Dziadek wielki wyznawca aż wyszedł na spacer, bo jak to można obrażać najlepszego polaka Jarka ( ͡º ͜ʖ͡º)
Oczywiście argumenty w Polsce nigdy nie było tak dobrze i "bo za PO" już obalone.
PS. Niestety nadal będą popierać pis
#bekazpisu #wielkanoc
@SkrajnieZdegustowany Chciałbym :/
Lubię patrzeć jak pisowcy się gotują w środku ze złości XD
Komentarz usunięty przez autora
Masz rację, kryzys jest wszędzie, jednak nasz rząd podchodzi do tego w bardzo zły sposób
i tak po #!$%@? wybory. Alleluja
@Rafal90 Ja to wiem, Ty też - pis twierdzi że się nie da, budżet jest niezagrożony itp
@Khaine Ja niestety mam czworo - matka wierzy temu, co mówi ojciec, babcia temu co dziadek. Niestety to są ludzie, którzy tak głęboko wierzą w Pis i jego cudowne działanie, że nawet dowody na ewidentną szkodę państwa nie robią na nich wrażenia ¯_(ツ)_/¯
Według nich, policja mogłaby strzelać do
@mirek_januszy: Tobie sie tak wydaje tylko, oni inaczej to widzą ( ͡° ͜ʖ ͡°)