Dziewczyna bała się mnie ostrzyc. Mama mówiła żeby tego nie robić. Różni ludzie ostrzegali. Ale nie! Ja wszystko potrafiący musiałem spróbować. Przeczytałem poradnik w internecie gdzie był jakiś czarnowłosy chad i było napisane ile gdzie milimetrów ustawić. Efekt w komentarzu (-‸ლ) #zostanwdomu #kwarantanna #fryzura #badzbohateremwswoimdomu
@czarnaMamba97: najgorzej myło z tylu bo jak już s----------m przód to głupio mi było poprosić dziewczynę żeby mi pomogła. Zasunąłem się w łazience i kombinowałem z dwoma lusterkami. Nie dość ze odwrotnie to jeszcze odwrotnie odwrotnie więc to jak cofanie z dwiema przyczepami. I sobie taki klin wyciąłem że musiałem wyżej ogolić xd i wyszła taka łysa pała że No kurde kaptur na dwa tygodnie i chyba do rodziców nie
@czarnaMamba97: całe swoje życie obcinały mnie dwie fryzjerki. Pani Irenka właścicielka salonu i jej pracowniczka nieraz. Raz chyba praktykantka Paulina mnie obcinała ale zajęło to miljony godzin. Zawsze Pani Irenka mówiła ze ja mam puch a nie włosy i że trudno to ogarnąć. A ja debil z maszynką za 50 zł porwałem się na takie zadanie.
Przeczytałem poradnik w internecie gdzie był jakiś czarnowłosy chad i było napisane ile gdzie milimetrów ustawić. Efekt w komentarzu (-‸ლ)
#zostanwdomu #kwarantanna #fryzura #badzbohateremwswoimdomu
Skoro nie potrafisz, to po prostu na równo zetnij i tyle.
Komentarz usunięty przez autora
Zawsze Pani Irenka mówiła ze ja mam puch a nie włosy i że trudno to ogarnąć. A ja debil z maszynką za 50 zł porwałem się na takie zadanie.
moja mama odwzorowala fryzurke z cieniowaniem tacie xD to pierwsze jej strzyżenie i wyszło cudownie.
Komentarz usunięty przez autora