Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 177
"
- tata to jest chore - 8 letni syn.
- co?
- chłopaki się całowali w tym filmie
"
Nie wiedziałem co mu odpowiedzieć.
Nigdy nie poruszaliśmy tematów związanych z #s-x i #lgbt

Komentarz mojego syna po tym jak dwóch chłopców lat 15 całowało się w serialu "List do króla". Serial od lat 7.
#truestory #logikaniebieskichpaskow
  • 310
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ediz4: co ty z tą emeryturą, stary ogarnij się, bo nie znasz moich poglądów ekonomicznych. Skończ serio. Czyli przyznajesz się, że cię boli, że ktoś chce mieć inne rozwiązanie dotyczące życia, które ciebie w ogóle nie dotyczy? Jest postulat, ale katoprawaków boli i są tacy za wolnością tak długo, jak to ich wolność. Dodajmy do tego "obrazę uczuć religijnych" , gdy sam bredzisz o tym, co można mówić, a co
  • Odpowiedz
BO OBYWATELE TEGO CHCĄ XDDDD

@Print_Screen: większość?

Za legalizacją związków partnerskich kobiety i mężczyzny odpowiedziało się 85 proc. badanych, przeciw było 11 proc. Natomiast w przypadku związków osób tej samej płci możliwość sformalizowania relacji akceptowała jedna trzecia badanych (33 proc.), a trzy piąte (60 proc.) był jej przeciwna.....
  • Odpowiedz
@ediz4: typku, po co dajesz z tą emeryturą, gdy jak przypominam, nie znasz mojego podejścia. To, że nie mam problemu ze związkiem homo, jak ty, nie oznacza, że mam dane podejście do podatków, emerytury itd. Uroiłeś sobie coś i teraz tak powtarzasz w kółko.
To, czy andrzej i mariusz będą mieli łatwą legalną formę rozliczania się, czy nie, w żadnym stopniu nie dotyczy ciebie. Nie jesteś ujęty w tej umowie,
  • Odpowiedz
typku, po co dajesz z tą emeryturą, gdy jak przypominam, nie znasz mojego podejścia. To, że nie mam problemu ze związkiem homo, jak ty, nie oznacza, że mam dane podejście do podatków, emerytury itd. Uroiłeś sobie coś i teraz tak powtarzasz w kółko.

@boguchstein: Daje Ci tylko przykład jak durny jest argument "a Ciebie to nie dotyczy" a Ty dalej nie potrafisz tego ogarnąć.

To, czy andrzej i mariusz będą
  • Odpowiedz
@ediz4: wytłumacz, jak dwóch gejów z legalnym związkiem tyczy się Ciebie, jestem ciekawy.

Ty i twoi koledzy chcecie już do obozu reedukcyjnego wysyłac i jednocześnie twierdzisz że mieszkasz w jakimś opresyjnym państwie który zmusza się co do określonego myślenia i zakazuje krytyki

Wklej, w którym miejscu coś takiego napisałem, albo zamilcz.
  • Odpowiedz
@boguchstein: A czego niby tutaj tak zaciekle bronisz. Komentarz z największa ilością plusów

Naprostuj gówniaka żeby nie wyrósł na kolejnego patusa. Czyli według Ciebie i kolegów poczucie obrzydzenia przy pocałunku homo to patologia. Wszystko co napisałem wyżej jest prawdą - typowy lewicowy zamordyzm.
  • Odpowiedz
nie wiem czy wiesz, ale rolą rodzica jest dobrze wychować dziecko, a nie milczeć na temat jakichś spraw albo sprawić że stanie się patusem który będzie dokuczał innym albo pisał na forum wypok peel że ktoś mu nie chce dać emerytury i to jest lewacki f-----m ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Print_Screen: No tak poczucie obrzydzenia co czegoś to patologia.
  • Odpowiedz
@ediz4: raz, to nie są moi koledzy. Dwa manipulujesz. Trzy bronię tezy, że warto wytłumaczyć dziecku, jak radzić sobie z obrzydzeniem i czy faktycznie to obrzydzenie jest uzasadnione.
Dalej czekam na odpowiedź, jak dwóch gejów całujących się w swoim pokoju wpływa na twoje życie.
  • Odpowiedz