Wpis z mikrobloga

Mirki pomóżcie ze strategią na randki. Przebrnąłem przez 2 spotkania z różową poznaną w necie w czasie epidemii, spacer po parku (przed ich zamknięciem) i wycieczka rowerowa po lesie (skończyło się na zgubieniu patrolu policji między drzewami). Dziewczyna sama się odzywa i jest zainteresowana ale mam następujące problemy. Trzyma dystans fizyczny niby przez wirusa, mówi że na pewno się spotkamy kolejny raz ale jest problem z przytuleniem/buziakiem. Nie mam też pomysłu gdzie ją zaprosić, mieszkam sam w kawalerce ale taka wizyta na trzecim spotkaniu jest ok? W obecnej sytuacji ciężko mi coś innego wymyślić, ewentualnie jakieś spacery ( ͡° ͜ʖ ͡°) Laska raczej poważna, szuka związku i jest trochę starsza niż ja i nie chcę tego zepsuć ( ͡° ͜ʖ ͡°) Staram się nie spermić, spotkać raz na tydzień ( ͡° ͜ʖ ͡°) Chyba mnie testowała mówiąc, że jakiś obcy koleś dał jej jakiś bukiet kwiatów polnych jak biegała, nie pokazałem zazdrości i starałem się być wyluzowany :P Jakieś sugestie?

#badoo #tinder #logikarozowychpaskow #podrywajzwykopem #zwiazki
  • 13
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Rocket_slayer: Spróbuj i zaproponuj czy ze względu na sytuację nie będzie lepiej u Ciebie ;) zarzuć że jakis film i coś ugotujesz. Zawsze jak zrobi się niezręcznie możesz ratować sytuację jakimś żartem, że lepiej pieniądze zamiast mandatu lepiej przeznaczyć na jakąś wycieczkę po wszystkim ;)
@meg44: strzel jakis fajny obiad z deserem, winem i kinem (domowym) i nie dobieraj sie na sile. Niestety problemem jest jej wiek. Szpara byla popuszczana juz setki razy, a teraz zalaczyl sie tryb "ja sie szanuje".
Kiepski wybor brac 6 lat starsza. Co kto lubi...
@theacid: Jak umawiam się z młodszymi to okazuje się, że ciągle imprezują/przynudzają o studiach/biorą kasę od rodziców i nigdy nie pracowały. Mam swój biznes i szukam kogoś poważniejszego. Zresztą nie znasz jej :P
@Rocket_slayer: Jeśli jeszcze jej nie podjąłeś żadnej decyzji to dam Ci dobra radę: nie myśl zbyt dużo, tylko ją zaproś. To nie Ty masz się martwić co będzie potem tylko ona :D Jak nie będzie chciała przyjść to sama będzie musiała się natrudzić z jakąś nieurażającą Cię odmową. Jeśli jej zależy to przyjdzie i po prostu będzie sobą (czyli dalej będzie zdystansowana jeśli chodzi o kontakt fizyczny). Jeśli ta bariera Ci