Tyle pieniędzy publicznych PiS wyda na wybory korespondencyjne.
Pamiętajcie, że rząd nie ma pieniędzy na walkę z #koronawirus ani na zakup sprzętu medycznego. Jak tam #katolicyzm wasza partia dba o życie ludzkie? Może jakaś #mirkomodlitwa #mikromodlitwa ?
@Zarzadca: jakis inny pomysl na wybory? Wprowadzenie stanu nadzwyczajnego i placenie takich odszkodowan ze nawet Twoje wnuki sie obsraja czy jaki plan masz mistrzu?
W dniu wyborów prezydenta RP - 10 maja 2020 r. - w kościołach zostanie odczytany Psalm 33, którego fragment brzmi: "On miłuje prawo i sprawiedliwość, ziemia jest pełna Jego łaski". Ten sam Psalm został odczytany również w niedzielę 21 października 2018 r., w dniu wyborów samorządowych.
@przeciwko78: Yhm, wiesz, że ten Psalm jest czytany dlatego, że tak po prostu wypada z kalendarza liturgicznego (występuje tu pewna cykliczność)? Nie ma tutaj żadnego spisku Kościoła.
@laki_dlu widać nie potrafisz czytać. Pokaż podstawę prawną to tego twojego fałszywego wpisu, że za stan nadzwyczajny należą się jakieś wielomilionowe odszkodowania. Dalej pisowski trolu.
@Zarzadca: mordeczko nigdy w życiu na PiS nie zagłosowałem. Mam prawdopodobnie więcej lat od Ciebie więc przestań mnie obrażać bo robisz to od samego początku. Po drugie nawet w tym artykule z wikipedii masz opisane wyrównanie strat majątkowych. Po trzecie chyba nie wiesz z czym wiąże się stan nadzwyczajny w kraju gdzie policja może Ci wjechać do dom spałować i zabrać w miejsce odosobnienia. Ale najważniejsze to wybory #!$%@?.
@michakasta: To raczej kwalifikuje się na donos do biskupa. Do tego tylko raz w życiu widziałem księdza faktycznie używającego ambony i było to w drewnianym kościółku podczas mszy trydenckiej. Taka kombinacja - niebywałe.
Tyle pieniędzy publicznych PiS wyda na wybory korespondencyjne.
Pamiętajcie, że rząd nie ma pieniędzy na walkę z #koronawirus ani na zakup sprzętu medycznego. Jak tam #katolicyzm wasza partia dba o życie ludzkie? Może jakaś #mirkomodlitwa #mikromodlitwa ?
#bekazpisu #polska #neuropa #4konserwy #polityka
@przeciwko78: nigdy nie słyszałem takich wypowiedzi. Znów wybiórcze dobieranie faktów?
PS. Jak długo będziesz jeszcze spamować tagi mikromodlitwy?
https://www.polityka.pl/tygodnikpolityka/kraj/1919102,1,biskupi-z-jaroslawem-kaczynskim-prezes-pis-z-biskupami.read
plus takie prostackie chwyty poniżej pasa jak:
Tutaj jest opisana podstawa prawna i to nie jedna. Liczę że skończyłeś 8 klas podstawówki i potrafisz czytać ze zrozumieniem #bekazpisu
https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Stan_nadzwyczajny
Jeżeli chodzi
@Ignacy_Patzer: tak, przegapiles. Z ambony nawet namawiali by glosowac na pis