Aktywne Wpisy
Marvel7 +1228
#apple #iphone #rozdajo #laptopy #pcmasterrace
Apple MacBook Pro 2023 16" Laptop 512GB do rozdania nie używam leży tylko w szafie. Wysyłka na własny koszt! Plusują wszyscy oprócz: @anita-kowalewka i @WykopX i czarna lista. Losowanie jakoś pod koniec tygodnia. Plusy zbieramy do jutra do godziny 16:00 czasu Dubajskiego. Zostaw komentarz ''Biorę udział MacBook Pro 2023 16'' Będzie łatwiej mi losować. Powodzenia mireczki!
Apple MacBook Pro 2023 16" Laptop 512GB do rozdania nie używam leży tylko w szafie. Wysyłka na własny koszt! Plusują wszyscy oprócz: @anita-kowalewka i @WykopX i czarna lista. Losowanie jakoś pod koniec tygodnia. Plusy zbieramy do jutra do godziny 16:00 czasu Dubajskiego. Zostaw komentarz ''Biorę udział MacBook Pro 2023 16'' Będzie łatwiej mi losować. Powodzenia mireczki!
FrozenShade +1185
Postaram się krótko:
3 lata temu kobieta się wyprowadziła i zabrała dzieci. Jakieś 2-3 dni później starsza córka (miała wtedy niecałe 10 lat) wróciła mówiąc, ze nie chce mieszkać z matką (wyprowadziła się, ze względów technicznych do mieszkania klatkę obok).
Rozpoczęła się sprawa w sądzie - ona chce dzieci u siebie i alimenty 4k. Ja mówię - nie, Lena mieszka ze mną, o kasie możesz pomarzyć.
Przez 2 lata boksowaliśmy się w
3 lata temu kobieta się wyprowadziła i zabrała dzieci. Jakieś 2-3 dni później starsza córka (miała wtedy niecałe 10 lat) wróciła mówiąc, ze nie chce mieszkać z matką (wyprowadziła się, ze względów technicznych do mieszkania klatkę obok).
Rozpoczęła się sprawa w sądzie - ona chce dzieci u siebie i alimenty 4k. Ja mówię - nie, Lena mieszka ze mną, o kasie możesz pomarzyć.
Przez 2 lata boksowaliśmy się w
Doprawdy nie rozumiem powodów działalności internetowej pisowskich troli, szczególnie w takich miejscach jak wykop, w którym każden jeden taki troll zostaje błyskawicznie namierzony i stwierdzony.
Wydawałoby się, że skoro ktoś mi płaci za przeprowadzenie konkretnej narracji (przede wszystkim prześmiewczej, bo trudno mówić w przypadku pisowców o jakiejkolwiek merytoryce), to moim zadaniem powinno być przekonanie do swoich racji choćby minimalnej ilości innych użytkowników - wtedy to miałoby jakiś sens.
Tymczasem internetowa działalność pisowskiego trolla polega na:
a) stwierdzeniu, że wcale nie są gorsi od poprzedników (a za PeŁoo)
b) stwierdzeniu, że konkretna grupa społeczna nie zasługuje na choćby grosz szacunku (lekarze, nauczyciele)
c) stwierdzeniu, że każdy człowiek zarabiający więcej niż średnia krajowa to prawdopodobnie złodziej lub wyzyskiwacz lub jedno i drugie naraz
d) stwierdzenie, że każdy pracodawca to na pewno złodziej i wyzyskiwacz, ponieważ gdyby tak nie było, to każdy pracownik zarabiałby kwotę z p. c) - co oczywiście poniosłoby za sobą dalsze konsekwencje p. c) ale o tym już cisza
e) stwierdzeniu, że człowiek niepracujący nie może mieć gorzej od tego, który uczciwie zarabia na chleb
Czyli biorąc całość do kupy - narracja przeznaczona dla osobnika, który ledwo skończył szkołę podstawową a jego świadomość dotycząca funkcjonowania czegokolwiek sprowadza się do w miarę poprawnego przygotowania dania z proszku.
Dodatkowo, w każdej normalnej platformie społecznościowej wymiana zdań zakończona oszczerstwami, wyśmiewaniem, okazaniem buty i głupoty, z reguły szybko spływa do rynsztoku, rzadko kiedy mając kolejne odniesienia w przyszłości. Oznacza to, że większość wysrywów pisowskiego trolla odchodzi w zapomnienie najpóźniej po następnym posiłku, przez co pieniądze wydane na jego twórczość mają faktycznie zerową wartość.
@Toszeron: Tu dobrze radzimy sobie z Pis-trollami, a wszędzie indziej mają się dobrze ¯\_(ツ)_/¯
A strategia "obrzuć gównem - coś się przyklei" działa od wieków. Coś się zmieniło i przestało działać?
Jesteś drugą stroną tego samego medalu. Niech to w końcu do ciebie dotrze.
@Judicator:
Tylko w wypadku, gdy ty się zamartwiasz. Jak starzy ludzie to jest to obrzydliwe.
Rzygasz żółcią i chcesz być traktowany poważnie. To tak nie działa.
@Judicator:
Nie, to jest bełkot kogoś, kto mądrości czerpie z takich ścieków jak wykop. Oczywiście ty jeden masz prawo do decydowania o państwie, ty jeden masz jedynie słuszny plan na jego przyszłość, a co więcej, potrafisz nawet wejść w głowy swoich wyimaginowanych wrogów i poznać intencje i przesłanki jakie nimi kierują. Demokrata
Komentarz usunięty przez autora
To teraz nagle rozmawiamy o 2mld? xD Cóż za giętki umysł z ciebie.
Wiem, wiem. #polskawruinie. Co prawda od wielu już lat utrzymujemy się w top3 wzrostu PKB w Europie, mamy jedne z najniższych wskaźników bezrobocia, jesteśmy poniżej przeciętnej jeśli chodzi o zadłużenie wśród krajów UE, ale wiadomka. EUROSTAT
No i co z nimi dalej? Popierasz pompowanie kasy w machinę propagandy? Przejdź się do szpitali i zobacz, że pracownicy nie mają sprzętu, warunków ani wsparcia od państwa. Jak to jest, że teraz ludzie się składają na szpitale, mimo tego, że PŁACILI SKŁADKI? Wszystko poszło na socjal dla takich
Mój brat jest lekarzem. Mam na bieżąco relację z pierwszej ręki.
Problemy z zaopatrzeniem, bo chyba do tego
A ja mam ojca ordynatora. Narzeka, bo PiS ukraca mu środki, co przekłada się na morale pracowników.
Tak, tak. Testy zwykłym obywatelom są robione (jeśli
Kto nimi jest? Pozostawiam do oceny widowni. ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)