Wpis z mikrobloga

@ggol: to już jest jej i twój problem. Nie mój. Miłej niedzieli :)

Wiesz, żyjemy i tak w dosyć c-------h czasach, powinniśmy być dla siebie mili, wszystkim by to na dobre wyszło.
Więc jeżeli masz porównywać ludzi do gówna tylko dlatego, że nie mieszczą się w TWOICH kanonach estetycznych to już lepiej zamknij mordę.
Miłej niedzieli :)
  • Odpowiedz
@jagged: Grube laski często nadrabiają temperamentem. Zdarzało mi się lądować w łóżku z 8-9/10 a najlepszy s--s w życiu miałem z grubą 4/10. Ta ze zdjęcia trochę przesada ale jakby trochę tego brzucha zgubiła tak powiedzmy z 10kg to sam bym może się na ONSa skusił. Gusta i guściki mordo.
  • Odpowiedz
@jagged: I tak to właśnie jest, kobieta zawsze może liczyć na stado adoratorów, jak widać nawet kobiety o większych gabarytach to wiedzą. A teraz odwróćmy sytuację, to gruby facet z "dystansem" do siebie, ile par miałby, jakie powodzenie? Odpowiedź jest oczywista.
  • Odpowiedz
@jagged:
Nie rozumiem, kobieta pokazuje sie jak faktycznie wyglada i szuka FWB, wiec nie musisz sie z nie na mieście pokazywać, wrzuca zdjęcie w bieliźnie, wiec wiesz DOKLADNIE jak te benefity beda wyglądać.
Bierzesz albo nie, co w tym trudnego?
Gdyby miała zdjęcie samej głowy, wpadasz do niej z winem na kolacje a tu nagle laska 110kg, no to c--j jej w dupe, ale tu masz klarowna sytuacje.
Ja np. nie mam
Shinlim - @jagged: 
Nie rozumiem, kobieta pokazuje sie jak faktycznie wyglada i szuk...
  • Odpowiedz
@Abaddon_Profanator: Możesz mi wierzyć, możesz powiedzieć że baituje, nie mam jak tego udowodnić. Znam laskę 8/10 do której sam zarywalem i zostałem odrzucony, bo usłyszałem że jestem za chudy. Najpierw pomyślałem, że chodzi o mięśnie, w sensie że woli takich przypakowanych byczków ale to przyjaciółka mojej przyjaciółki, więc od czasu do czasu ja widuję i dziewczyna umawia się ze zwykłymi grubasami, widocznie taki ma f----z. Dziewczyna z wyglądu taka, że
  • Odpowiedz
Mlodosc ma sie jedna i lepiej sie spotkać z gruba niż samemu konia walić, wole żeby sie mazak wypisał niż wysechł.

@Shinlim: Nie każdy ma takie podejście(dla mnie zdecydowanie lepiej nic nie robić niż z grubą), ale do gościówy rzeczywiście nic nie mam, wali prosto z mostu i tyle. I tak jej wartość na rynku matrymonialnym jest z 10x większa od przeciętnego Mireczka.
  • Odpowiedz