Ja nie umiem nawet podrywać. Zawsze jak z jakąś dziewczyną zacznę rozmowę na jakimś chacie to potrafię tylko napisać nudne "Hej" "co tam?" "no u mnie też fajnie" i tyle, bo dalej mam pustkę w głowie i na nic ciekawszego do powiedzenia mnie nie stać, a do kobiet trzeba mieć ciekawą gadkę żeby była zainteresowana kontynuowaniem relacji. Nwm czy to może wynikać z mojego niskiego ilorazu inteligencji albo z jakiegoś zaburzenia psychicznego ale nie mam szans u żadnej kobiety nawet gdybym wyładniał i wyciągnął się z dna finansowego. Jestem skończonym śmieciem, niech ten wirus mnie dopadnie i #!$%@? zanim ja sam będę zmuszony to zrobić. #przegryw #depresja #zwiazki
@Jackdanielov: W #!$%@? ciężko mieć dobrą odpowiedź na typowe haha, no, hmmm, ja też. Jak nie masz o czym gadać to zapytaj czy oglądała "miejsce na na topowy serial ostatnio". No a teraz to można #!$%@?ć wspólnie na genialne pomysły wPISdu więc temat idealny na gadkę.
@Jackdanielov: czegoś takiego de facto nie ma, albo się podobasz albo nie.
do kobiet trzeba mieć ciekawą gadkę żeby była zainteresowana kontynuowaniem relacji
@Jackdanielov: do kobiet trzeba mieć przystojną mordę. Nic ci ciekawa gadka nie da, jeżeli nie wyglądasz. No może tyle, że zostaniesz kolegą, ale z dala od łóżka.
nie mam szans u żadnej kobiety nawet gdybym wyładniał i wyciągnął się z dna finansowego
@TestoDepot: No właśnie jednej się kiedyś spodobałem ale co z tego skoro nie potrafiłem z nią rozmawiać i jak dzwoniła żeby pogadać to nie odbierałem i później tłumaczyłem się że jestem zajęty czymś i nie mogę teraz rozmawiać, aż w końcu urwałem z nią kontakt
#przegryw #depresja #zwiazki
@Jackdanielov: czegoś takiego de facto nie ma, albo się podobasz albo nie.
@Jackdanielov: do kobiet trzeba mieć przystojną mordę. Nic ci ciekawa gadka nie da, jeżeli nie wyglądasz. No może tyle, że zostaniesz kolegą, ale z dala od łóżka.
@Jackdanielov: zależy jak
@Jackdanielov: same za tobą dzwonią, #chad detected ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ale nie odbierałeś bo była brzydka jakaś czy co?