@kryniu k---a, tydzień temu straciłem wech i synek, ale już wrócił, kaszel kilka dni, dosyć mocny ból głowy. Teraz mam taki krwawy katar szczególnie rano. Poza tym zero problemów, ciekawe czy mnie to c-------o nie dopadło.
@kryniu: zdrówka, jak będziesz się nudzić na kwarantannie to przejrzyj jeszcze raz te grafy ( ͡°͜ʖ͡°) No i wcinaj tego huela, jakiś czas temu skorzystałem z ref linka to albo już miałeś zniżkę za mnie albo powinieneś mieć jeszcze do wykorzystania.
@kryniu: A jak u ciebie z pracą na kwarantannie? Masz home office, czy jak to wygląda? No i zdrówka tam dla ciebie i bliskich Mireczku. Nie dajcie się su***e :D
@daeun ty jesteś mistrzem bajtów @benn8922 ma mam, dzięki ( ͡º͜ʖ͡º) zamawiam w poniedziałek @Dinozaur_pelen_nostalgii ogólnie raczej pracuje zdalnie, firma nawet jest na wykopie i prowadzę ciągle jej profil (⌐͡■͜ʖ͡■)
@kryniu po pierwsze zdrówka,po 2 jakim grzybem mogłeś złapać to g---o skoro siedziałeś w domu i nie miałeś kontaktów ,czy to mogła być ta pizza lub zarażenie nie przez kontakt z człowiekiem a materiałem zakażonym czyli np pudełko od pizzy lub coś ze sklepu ,pytam bo zaczynam już odkażać wszystko co przyniosę do domu
#koronawirus
@benn8922 ma mam, dzięki ( ͡º ͜ʖ͡º) zamawiam w poniedziałek
@Dinozaur_pelen_nostalgii ogólnie raczej pracuje zdalnie, firma nawet jest na wykopie i prowadzę ciągle jej profil (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)