Aktywne Wpisy
Gork +22
INB4 bait ale nie jest.
Mirki mam taki problem z dziewczyną z którą mieszkam od jakiś 2 lat. Od początku naszej znajomości (4 lata) różowa miała sporą nadwagę, co też od początku mi przeszkadzało (trochę jak pasta o Sylwii ( ͡° ͜ʖ ͡°), ale że cała reszta była ok to pewnie mylnie założyłem, że uda mi się na nią wpłynąć pozytywnie i razem coś podzialamy w temacie (sam
Mirki mam taki problem z dziewczyną z którą mieszkam od jakiś 2 lat. Od początku naszej znajomości (4 lata) różowa miała sporą nadwagę, co też od początku mi przeszkadzało (trochę jak pasta o Sylwii ( ͡° ͜ʖ ͡°), ale że cała reszta była ok to pewnie mylnie założyłem, że uda mi się na nią wpłynąć pozytywnie i razem coś podzialamy w temacie (sam
rafau16 +494
Taki komunikat się wyświetla po wejściu na www poczty. Wychodzi na to, że mają dostęp do danych osobowych zbieranych przez służby i sanepid odnośnie miejsca przebywania.
#kwarantanna #pocztapolska #koronawirus
To musi być jakaś wiocha gdzie ksiądz jest guru a listonosz trzeci po sołtysie, albo mowisz o grupie starych bab, bo w wiekszych miastach to listonosza nawet nie widać.
@pcela: a po co ci ta wiedza?
Pisze o branży, a nie konkretnie o sobie.
Osoby na kwarantannie potrafią zamówić podłączenie nowego łącza, bo chcą mieć szybki internet. Technik jedzie na instalację, wykonuje ją, a potem przypadkiem wychodzi, że mieszkanie objęte jest kwarantanną. I cyk firma musi się zamknąć z powodu kwarantanny.
Teraz postaw się na miejscu takiego pracownika. Firma wysyła cię do klienta w celu wykonania prac. Klient twierdzi, że nie ma kwarantanny. W mieszkaniu wykonuje
1.Dobrze wiadomo, kto ma długi. Komornicy wysyłają naprawde olbrzymią ilość listów poleconych do takich osób. Kilka razy w tygodniu do tej samej osoby.
2.Po jakimś czasie wiesz dobrze, kto się z kim rozwiódł, kto ma konflikt z swoim synem itp. a także jesteś w stanie powiedzieć jak mają na nazwisko osoby mieszkające pod jakimś randomowo wybranym adresem. Ja
Nie chodzi o wstrzymanie doręczenia wszelkich przesyłek, a tylko tych wymagających podpisu odbiorcy. Chodzi głównie o przesyłki urzędowe i sądowe, których doręczenie lub awizowanie ma skutki prawne. Ze strony Poczty, tak naprawdę, to duży plus, bo wstrzymuje bieg danej sprawy.
@JagniecymFuterkiemWalekPokryty: daj spokoj, oni w tym kraju juz kompletnego zajoba dostali.