Wpis z mikrobloga

Po epidemi kraj będzie rozwalony przez stare baby. 30% bezrobocie, bo zamknęliśmy wszystko dla starych bab które muszą iść kupić 10dkg krakowskiej podduszanej. Przecież to jest niepojęte co się o-------o.
#koronawirus
  • 36
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@littlepieceofheaven: jest w tym ziarno prawdy, szczególnie jeśli ostatnie statystyki są prawdziwe tzn. jeśli wirus tak łatwo się rozprzestrzenia i ok. 4/5 osób nawet nie wie o zakażeniu, no to wychodzi, że... rządy wywołały recesję żeby przedłużyć nieznacznie życie jakiemuś promilowi osób (głównie w podeszłym wieku). Smutne jest to, że rząd ani media nie interesuje skala problemów typu: choroby układu krążenia, skala samobójstw, skutki złej diety itd.

Ciekawe dlaczego Chiny
  • Odpowiedz
@elo490500 szkoda że tacy ludzie jak OP mają zero empatii i nie rozumieją,że jak ktoś jest chory przewlekle to też chce normalnie żyć. Wszyscy są młodzi i zdrowi i ich największym zmartwieniem jest to,że żadna kobieta ich nie chce.Jakby normalni ludziemusieli robić tyle różnych rzeczy co ja to by się zesrali najprawdopodobniej.
  • Odpowiedz
@elo490500 szczerze mówiąc mam to w dupie że jebnie.Jebnie na całym świecie poza Chinami.Poza tym prędzej czy później gospodarka wróci do normy,bo ludzie zaczną znowu konsultować,kupować itd. Wolę teraz się pomęczyć by niedługo móc spotykać się ze znajomymi,chodzić do szkoły i się uczyć jak każdy normalny człowiek a nie siedzieć w piwnicy bo jestem chory i wg. niektorych uzytkownikow tego portalu jestem podczłowiekiem i w ogóle powiniem już umrzeć bo jestem
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@thewickerman88: ale to właśnie starych ludzi widać na ulicach każdego dnia o każdej porze a nie młodych. Większość starych ludzi bagatelizuje problem mówiąc że ich czas i tak niedługo nadejdzie/ że swoje już przeżyli...
  • Odpowiedz