Wpis z mikrobloga

Jaki jest to sens jak jedzie ktoś sam autem i w tym aucie jest w maseczce? Przed czym on się chroni?
Przed radiem z którego słychać głosy?
  • 51
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@WyluzowanyTypek: w domu zakladsz czyste rekawiczki i maske, a potem dotykasz rzeczy na zewnatrz. sciaganie i zakladanie brudnymi lapami bo wsiadles do auta jest bez sensu. musialbys miec w aucie rekawiczki, maseczki na wymiane i plyn do dezynfekcji, ktory i tak powinienies miec
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 78
@WyluzowanyTypek: jeśli mam do obskoczenia 2 sklepy to nie będę między jednym a drugim ściągać, bo skoro są jednorazowe to chociaż kupiłem na Ali żeby nie płacić piątki za sztukę a jednak nie chcę w-----c pół zapasu na 2 wyjścia do sklepu

Z początku też myślałem że to c-----o wygląda z zewnątrz, ale w------e na opinie innych. Inni mi masek kupowali
  • Odpowiedz
@sherkhaan
@Logan00 przecież takie dłuższe chodzenie w rękawiczkach i macanie wszystkiego jest bez sensu. Chodzisz do sklepu, zakładasz rękawiczki, jak wychodzisz to wywalasz. Po co różności ten wirus z rekawiczki wszędzie gdzie się da? Takie noszenie ich jest kompletnie bez sensu...
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@jakacper: a czy ja mówiłem o rękawiczkach? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Te mam foliowki jak do macania chleba i są jednorazowe. Kilkanaście /dziesiat groszy za sztukę, a nie j----e 5 zeta
  • Odpowiedz
Jaki jest to sens jak jedzie ktoś sam autem i w tym aucie jest w maseczce? Przed czym on się chroni?

@WyluzowanyTypek: Takie wpisy są potwierdzeniem, że selekcja naturalna jest niezbędna do eliminacji najsłabszych jednostek a w tym przypadku tzn. najgłupszych.
  • Odpowiedz