Uwaga, ważny komunikat. To co mnie wczoraj spotkało powinno być przestroga dla was wszystkich.
Wczoraj spacerowałem z żoną, szliśmy ścieżką/chodnikiem jakich mnóstwo pomiędzy wsiami. W czasie spaceru usłyszeliśmy zapętlony komunikat jaki nadawany jest ostatnimi czasy z radiowozów policji.
Rozejrzelismy się i rzeczywiście w naszym kierunku, tempem patrolowym, zmierzał radiowóz.
Kiedy dojechał do nas zwolnił, spojrzałem z pewnym niepokojem na kierowcę a tam...
Anony, wyszedłem z #zadupie i po przeprowadzce do #poznan wróciłem na #tinder i czy ja, #!$%@?, mam aż tak niewyjściowy ryj? W #poznan mieszkam od jakichś 2 tygodni, tyle samo czasu na #tinder i w tym czasie może z 2 matche, z czego żadna #p0lka nie odpisała xD
Wczoraj spacerowałem z żoną, szliśmy ścieżką/chodnikiem jakich mnóstwo pomiędzy wsiami.
W czasie spaceru usłyszeliśmy zapętlony komunikat jaki nadawany jest ostatnimi czasy z radiowozów policji.
Rozejrzelismy się i rzeczywiście w naszym kierunku, tempem patrolowym, zmierzał radiowóz.
Kiedy dojechał do nas zwolnił, spojrzałem z pewnym niepokojem na kierowcę a tam...
#policja #kwarantanna #mandat #koronawirus
@samerowski nie, ten był młody i przystojny