Wpis z mikrobloga

DLACZEGO TEN PROGRAM PREZENTUJE TAK NISKI POZIOM?

Jak w każdym wypadku, jak również w tym, nie należy myśleć powierzchownie tylko szukać drugiego, trzeciego dna.
Mamy taką sytuację. Epidemia, wszyscy obowiązkowo w domu, dzieci są zmuszone do zdalnej nauki.

Gdyby rząd zainwestował oraz przypilnował poziom nauki zdalnej, powstałby idealny system/program do takiej nauki, w którym pracowali by ludzie na prawdę z powołania, potrafiący przekazać oraz zaciekawić danym tematem TYSIĄCE dzieciaków czy młodzieży.

Rodzice
  • Odpowiedz
@Spring_is_coming: Czy ty uważasz, że każdy nauczyciel jest alphą i omegą w swojej dziedzinie?
Oni nawet pojęcia nie mają co nauczają. Często mają swój własny zeszyt, gdzie jest krok po kroku spisany program nauki i z tego dyktują. Dlatego tak się kłócą jak się zmienia program nauczania, bo wtedy muszą na nowo pisać swój program nauczania.

A ci w TV, to po prostu zwykli ludzie z łapanki a nie jacyś specjaliści.
  • Odpowiedz
jeden tylko miał rigcz i napisał, że je rozumie bo stres trema itd reszta jak pieski pawłowa bekazpis 2miliardy

@VrubeL: to z tym rigczem to chyba o mnie. Ja tam jak najbardziej wjeżdżam na 2 miliardy utopione w totalnym gownie. To że te biedne panie nie są winne nie usprawiedliwia tego ze te programy to totalny syf i kompromitacja - ale TVP, scenarzystów, producentów, reżyserów i wydawców, a nie nauczycielek :).
  • Odpowiedz
Wydaje mi się, że taki program ktoś (jakiś zespół) musiał przygotować, zrobić konspekt, plan, wybrać tematy. Bo chyba nie było tak, że to spontaniczna działalność, wchodzi pani i zaczyna coś kombinować na planie.
  • Odpowiedz
@peetee: bardzo możliwe, ze o Tobie.

a nie nauczycielek :).

@peetee: to może ja odniosłem błędne wrażenie, że pół wypoku śmieje się chyba już z każdej wystepującej w tych programach
  • Odpowiedz
@wypok312: No jak nie ma odejmowania jak masz "-"? A kalkulator działa tylko jak potrafisz z niego skorzystać, jak wpiszesz w kalkulator 2 + 2 * 2 to też Ci wyjdzie 8 i co z tego za wniosek? 0 jest liczbą neutralną dodawania i odejmowania i zawsze możesz sobie +0 albo -0 gdzieś dopisać jak masz ochotę więc się nie kłóć bo to głupiutkie
  • Odpowiedz
@wypok312: No właśnie dałeś (-3)^4 a nie -3^4 to jest różnica bo nawiasy są przed potęgowaniem, wróć do podstawówki. jeśli twierdzisz, że (-3)^4 to to samo co -3^4 to tak na prawdę w każdym równaniu gdzie masz -x^2 możesz sobie ten minus zamienić na +, tak?
  • Odpowiedz
@Spring_is_coming Ale dałnom w komentarzach palma odbija. Jaki stres xD W pomieszczeniu do nagrywania pewnie siedzi 2000 osób i na nią patrzy, do tego program jest prowadzony na żywo i nie można zrobić cięcia? Dwie wtopy w przeciągu tygodnia to nie jest normalne. A może to wina kobiet nauczycielek?
  • Odpowiedz