Aktywne Wpisy
kikiton +108
#1670 #seriale #netflix #humorobrazkowy #humor
Z kabaretów się śmiejecie że wasi starzy oglądają a to dziadostwo jest na podobnym poziomie choć wydaje mi się że nawet niższym XD
Z kabaretów się śmiejecie że wasi starzy oglądają a to dziadostwo jest na podobnym poziomie choć wydaje mi się że nawet niższym XD
zajsty +408
W 34 kolejce Harry Kane poza składem meczowym z powodu kontuzji pleców.
Anglik kończy sezon ligowy 23/24 z wynikiem 36 goli w 32 spotkaniach.
W komentarzach bonusy - wykres z S.Guirassy oraz z G.Müllerem.
Wspaniały to był sezon, nie zapomnę go nigdy.
Dzięki za uwagę i wspólną zabawę.
#bundesliga #pilkanozna #mecz #torjagerkanone2024
Anglik kończy sezon ligowy 23/24 z wynikiem 36 goli w 32 spotkaniach.
W komentarzach bonusy - wykres z S.Guirassy oraz z G.Müllerem.
Wspaniały to był sezon, nie zapomnę go nigdy.
Dzięki za uwagę i wspólną zabawę.
#bundesliga #pilkanozna #mecz #torjagerkanone2024
#bekazpisu #bekazpodludzi #nauka #matematyka #heheszki. #neuropa
Jak w każdym wypadku, jak również w tym, nie należy myśleć powierzchownie tylko szukać drugiego, trzeciego dna.
Mamy taką sytuację. Epidemia, wszyscy obowiązkowo w domu, dzieci są zmuszone do zdalnej nauki.
Gdyby rząd zainwestował oraz przypilnował poziom nauki zdalnej, powstałby idealny system/program do takiej nauki, w którym pracowali by ludzie na prawdę z powołania, potrafiący przekazać oraz zaciekawić danym tematem TYSIĄCE dzieciaków czy młodzieży.
Rodzice
Oni nawet pojęcia nie mają co nauczają. Często mają swój własny zeszyt, gdzie jest krok po kroku spisany program nauki i z tego dyktują. Dlatego tak się kłócą jak się zmienia program nauczania, bo wtedy muszą na nowo pisać swój program nauczania.
A ci w TV, to po prostu zwykli ludzie z łapanki a nie jacyś specjaliści.
więc -3^4 = 0 - 3^4 = 0 - 81 = -81
@VrubeL: to z tym rigczem to chyba o mnie. Ja tam jak najbardziej wjeżdżam na 2 miliardy utopione w totalnym gownie. To że te biedne panie nie są winne nie usprawiedliwia tego ze te programy to totalny syf i kompromitacja - ale TVP, scenarzystów, producentów, reżyserów i wydawców, a nie nauczycielek :).
@peetee: to może ja odniosłem błędne wrażenie, że pół wypoku śmieje się chyba już z każdej wystepującej w tych programach
Komentarz usunięty przez autora
Ja #!$%@?, masz
Komentarz usunięty przez autora
https://www.youtube.com/watch?v=pq2Jyvs5BZE&feature=youtu.be&fbclid=IwAR1eKC0dAiMDeRS9xLhk_Qhxb3rdMjHdyoe9FjT27ynxcSz7_Mg66i2BJ4E