Aktywne Wpisy
4ntymateria +203
Ceny #!$%@?ło (ಠ‸ಠ)
Kawałek bagietki, troche starego sera i mięsa z dupy knura 30 złoty.
#krakow #finanse #pieniadze #inflacja #jedzzwykopem
Kawałek bagietki, troche starego sera i mięsa z dupy knura 30 złoty.
#krakow #finanse #pieniadze #inflacja #jedzzwykopem
ewa-m +132
#wykopefekt #koty #kot #pomocy
Cześć, mam gorąca prośbę o pomoc w uratowaniu mojego jedynego przyjaciela Bąbla. Dzięki niemu daję radę z samotnością po śmierci mamy i mam tylko jego. Wszystkie wyniki dodałam w opisie, za pierwszy dzień interwencji zapłaciłam 640 złotych a zarabiam niewiele ponad najniższą. Kto chce pomóc, będę wdzięczna
https://zrzutka.pl/wz6mrx
Cześć, mam gorąca prośbę o pomoc w uratowaniu mojego jedynego przyjaciela Bąbla. Dzięki niemu daję radę z samotnością po śmierci mamy i mam tylko jego. Wszystkie wyniki dodałam w opisie, za pierwszy dzień interwencji zapłaciłam 640 złotych a zarabiam niewiele ponad najniższą. Kto chce pomóc, będę wdzięczna
https://zrzutka.pl/wz6mrx
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
I ludzie tu przyklaskuja, banda idiotow ktora cale zycie musi miec nad soba bat. Do tego te komentarze wypokow ,ze ktos wyszedl z domu...
Ludzie nie mozna zatrzymac swiata na 3 miesiace...to nie gra komputerowa gdzie sie zrobi SAVE a jak wszystko jebnie “oj nie pyklo” to LOAD
Wirus nas bije, a kryzys ekonomiczny nas zgwalci w morde.
#koronawirus ##!$%@?
O nieudolności rządzących możnaby napisać wiele tomów, ale mało kto by to przeczytał. Debile głosują na tych samych ludzi over and over again i potem jest jak jest.
Kto wie, może dzięki temu wszystkiemu ludzie przejrzą na oczy (ale kto tam ich
@yolow71: Komunistycznego rządu nie słuchasz co mówi tylko patrzysz co robi. Jak siłą zamykają 60 milionów ludzi w domach w czasie największych świąt w kraju, to pewne jest że jest grubo.
Komentarz usunięty przez autora
@Xemioza: a smieja sie z dziadkow co za obietnice pralki #!$%@? sasiadow, ze sluchaja radia wolna europa. Sami w totalitaryzmie byliby pierwsi w kolejce do zalozenia teczki TW, bo mysleliby ze dobrze robia.
kto ma odbyt ten sra takie są fakty
Nie ogarniają ze połowa tych zakazów jest zwalona bo jaki to ma sens jak cały czas pracują zakłady w których setki ludzi bez żadnych zabezpieczeń na jednej hali skręca jakieś gowno dla Niemców ...
@Xemioza: ale przed wyjsciem juz wiesz ze nie spotkasz zywej duszy?
Wycieczka w odludne miejsce jak najbardziej, sam zamierzam to dzisiaj zrobić. Ale zrozumiałem, że nie warto się przy tym forsować. Coś, co na codzień wydawało mi się normalnie, czyli jakis normalny trening, teraz odpuszczę. Jakiś poważniejszy uraz czy nieoczekiwane zdarzenie może mnie czekać wizytą w szpitalu,