Aktywne Wpisy
dddobranoc +15
Kochani niestety - przyjaźń Geja z Zębem dobiegła końca. Dziś się rozstali.
Nie wiadomo dokładnie o co chodzi, musimy czekać chyba na film a'la Chorwacja,
ale dziś rano Fałszywy Lider Sprzedaży z Decathlonu wziął naszego Policjanta na spacer i oznajmił mu,
że wyrusza nagle w dalszą podróż. Policjant powiedział, że nie da rady i Janek podobno tylko wszedł do policyjnego kampera,
zabrał swój klej którym dzień wcześniej kleił kibel Policjantowi i odjechał.
Ciekawe o co poszło, czy
Nie wiadomo dokładnie o co chodzi, musimy czekać chyba na film a'la Chorwacja,
ale dziś rano Fałszywy Lider Sprzedaży z Decathlonu wziął naszego Policjanta na spacer i oznajmił mu,
że wyrusza nagle w dalszą podróż. Policjant powiedział, że nie da rady i Janek podobno tylko wszedł do policyjnego kampera,
zabrał swój klej którym dzień wcześniej kleił kibel Policjantowi i odjechał.
Ciekawe o co poszło, czy
Teuvo +21
cholerne pistacje
jak zjem kilka to nie potrafię się opanować i przerwać konsumpcji
zjadłem całe opakowanie 300g
a
jak zjem kilka to nie potrafię się opanować i przerwać konsumpcji
zjadłem całe opakowanie 300g
a
Rolnicy paliwo trzymają w specjalnych dwupłaszczowych pojemnikach i nie tankują go na stacjach benzynowych, bo to stacje przyjeżdżają do nich do gospodarstw
Żeby tego było mało to w garażu można mieć tylko kilkadziesiąt litrów paliwa. W razie kontroli lub pożaru będzie mandat lub odmowa wypłacenia odszkodowania.
Mam kuzynów na wsi i dla mnie to oczywista oczywistość, ale może niech wypowie się także: @Hannahalla
#rzeszow #heheszki #koronawirus
ON 999L
Benzyna 333l
Czytałeś tamten wpis z gorących?
jak taki przyjedzie i przywiezie 1000 l to ciebie wysmieje. albo powie wez sobie sam pan przyjedz... a jak nie do dowali cene ze sie nie opyla over
@dzikdzikdzik
@mlaskacz
Komentarz usunięty przez moderatora
Nie można trzymać paliwa w takiej ilości!
Nie znam się, ale się wypowiem. Tak wyglądają wasze odpowiedzi.
Na wsi tylko więksi i młodsi biorą hurtem. Dziadki i mali biorą po 20l na stacji albo czerwonego i im starcza.
W mauzery też leją w hurcie tylko trzeba się z nimi znać. Jakiś szwagier ministra miał firmę z zbiornikami dwuplaszczowymi ale nikt nie kupował wiec pan minister wprowadził ustawę że trzeba takie mieć i już szwagierek ma zbyt.
Chciałbyś mieszkając w domu bliźniaku mieć za ścianą w piwnicy 1000 litrów paliwa, bo Twój sąsiad to Janusz i robi zapasy paliw???
Komentarz usunięty przez autora
Ktoś będzie jechał koparką lub walcem na stację paliw?