Aktywne Wpisy
Wezzore-04 +1583
Ale mnie w-----a ta niedziela niehandlowa. Idealnie dla mnie by było, żeby sobie dzisiaj na spokojnie zrobić zakupy na początek tygodnia. To nie k---a, planuj człowieku przed pracą z rana albo po robocie w godzinach szczytu. J---ć ten z-----y zakaz. A jeszcze bardziej j---ć tych, którzy się zaraz zlecą i będą p-------c „wystarczy zrobić w sobotę” c---a w dupę wystarczy włożyć. #niedzielahandlowa #zakupy #j------s
BozenaMal +140
Rodzina z Sydney w Australii odmówiła sprzedaży swojej postadlosci developerom mimo iż Ci proponowali ogromne sumy. Szacuje się że teraz to miejsce jest warte 40-50 mln dolarów.
#ciekawostki #australia #nieruchomosci
#ciekawostki #australia #nieruchomosci
48zł od sztuki XD (i to pewnie już z jakąś marżą i podatkiem) i mają skuteczność na poziomie 98%. Polska zamiast kupować z chin powinna wspomóc biomaxime i brać od nich testy i testować osoby na kwarantannie.
Te tymczasem idą na inne rynki
Link z ceną:https://www.nordicbiolabs.se/nordic-biolabs-ab/covid-19/2019-ncov-igg-igm-rapid-test-cassette
Accuracy: 98.6% (95%CI*: 92.3%-99.96%)
#biomaxima #koronawirus
@deptacz_gnoju: znaczy ze kazdy w kontakcie powinien wlecieć na kwarantanne i dostać test.
kazdy kolejny znaleziony - znowu kwarantanna i test
I tak dalej, i tak dalej, az łańcuch zachorowań zostanie na tyle złamany ze krzywa sie wypłaszczy.
@deptacz_gnoju: ale po teście PCR i tak mozna złapać wirusa na mieście. Chodzi tylko o to zeby złamać łańcuch zakażeń - ergo, kazdego potencjalnie chorego do kwarantanny i test.
@Rabusek: po ujemnym tak, po dodatnim i 14dniowej kwarantannie to już chyba nie ma znaczenia.
Zachorowania muszą być i już. Lepiej zamiast nakręcać siebie i innych to profilaktycznie zetnij brodę, by maseczka lepiej przylegała (ja nie zgoliłem ( ͡° ͜ʖ ͡°) i zrzuć małe conieco ( ͡º ͜ʖ͡º)
zrucić tez zrzucilem, 10kg od początku roku, dzięki za troske!
@Rabusek: no to gratki i zazdro, mi zeszło 3 a zaraz jojo wbije +5 (╯︵╰,)
A i przerzucenie sie z gierek na PC na gierki VRowe tez pomaga