Wpis z mikrobloga

@Niewiemja: To znaczy moją pierwszą myśl była ta folia bo jest dość tania, jest w każdej aptece i może dobrze utrzymywałaby temperaturę bo o to Ci chodziło. Jak Ci z 15 do 17 stopni skoczy, to będzie ok? Czy ile byś tam chciał mieć tak optymalnie?
@magnes125: "Optymalna temperatura powietrza dla wzrostu i rozwoju tej rośliny wynosi 19-27 stopni C w dzień i 16-18 stopni C w nocy"

Chcieć to bym chciał z 25 ale to już by jakaś farelka musiała być pewnie. Folia nic by nie dała, musiałbym całe pomieszczenie nią szczelnie opatulić a tego sie raczej zrobić nie da :D
Najgorzej jak sie okaże że to wszystko to był #!$%@? pomysł xD

@Niewiemja: Brzmi jak historia mojego życia :D

Już jakiś czas zresztą wszystko tam rośnie. I jakoś specjalnie nie marudzisz, że coś jest nie tak. Będzie dobrze.
@Niewiemja: Btw. Zwykłe halogenowe żarówki oddają bardzo dużo ciepła. Piszę bo może masz. Jak nie wyjdzie z tymi co dzisiaj dałeś, to włożysz mocniejsze. A jak od dołu nie zda egzaminu, to mimo wszystko ja bym spróbowała od góry.
@magnes125: Halogenowych nie mam, myślisz że dają więcej niż takie zwykłe? W zwykłych to prawie samo ciepło i troche światła :D

Od góry obudowy żarówek tak nagrzane że sie złapać nie da i nic nie dają