Aktywne Wpisy

Zoyav +43
może i jestem #atencyjnyrozowypasek, ale gdzieś muszę się wyżalić, a gdzie jak nie na wykopie?
rok temu tego dnia płakałam (dosłownie) że szczęścia, dzisiaj płaczę ze smutku
(link do wpisu sprzed roku)
byłam debilem, że w tym roku razem z innymi osobami w pracy dokładałam się do durnych prezentów urodzinowych typu wódka bols + czekoladki (dla dwóch osób w marcu i dla jednej w lipcu), do tego jeszcze dla
rok temu tego dnia płakałam (dosłownie) że szczęścia, dzisiaj płaczę ze smutku
(link do wpisu sprzed roku)
byłam debilem, że w tym roku razem z innymi osobami w pracy dokładałam się do durnych prezentów urodzinowych typu wódka bols + czekoladki (dla dwóch osób w marcu i dla jednej w lipcu), do tego jeszcze dla

dwa__fartuchy +62
Kiedy od początku miesiąca musisz powtarzać matkom, że wypisanie strepsilsu na recepcie nie sprawi, że dziecko dostanie go za darmo, to pozostaje jedynie się uśmiechnąć (。◕‿‿◕。)
A jeszcze od jutra zmiany w realizacji recept - zapomnijcie o wykupieniu zapasu na dłużej niż 4 miesiące ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#dwafartuchywaptece #medycyna #zdrowie #lekarz #apteka #farmacja #prawo #polska
A jeszcze od jutra zmiany w realizacji recept - zapomnijcie o wykupieniu zapasu na dłużej niż 4 miesiące ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#dwafartuchywaptece #medycyna #zdrowie #lekarz #apteka #farmacja #prawo #polska

Tak trzeba żyć.
https://wiadomosci.onet.pl/kraj/gdansk-piwo-z-mentzenem-lider-konfederacji-kpi/vr3ce0s?utm_campaign=cb
#bekazlewactwa #bekazpisu #mentzen #konfederacja #polska #gdansk #polityka #piwo
Ale gdzie skłamał? Pytam poważnie
Tylko przeciętnego faceta w wieku 18-35 ch*j interesuje feminizm, konstytucja i prawo do aborcji i inne "ważne kwestie". Ich bardziej interesuje, żeby państwo nie #!$%@?ło coraz to nowszych podatków, a te które już są nie były przepier*alane na siermiężną rządową propagandę. Interesuje ich to, że jak #!$%@?
@Kamokamo: jak nie rucha, to nie.
@Kamokamo: aha no to gratuluje xD
Później obudzą się z ręką w nocniku i już nie będzie tak łatwo odkręcić tego burdelu
Aha, czyli teraz to już nawet konstytucja nie jest godna miejsca w wybitnym umyśle konfederaty. Ale chociaż przyznajecie że macie za nic prawo.
Tylko pamiętajcie że te bezprawne ustawy covidowe unieważniły jeszcze nie pisowskie sądy.
nie zrozumiałeś? Oni nawet nie mają programu zgodnego z moimi poglądami typie.
@Antoni_Kosiba:
Jak myślisz, ile lat lewicowych rządów potrzeba do rozszerzenia możliwości zabicia płodu? Wydaje mi się, że wyrobiliby się w rok.
A ile lat lewicowych rządów potrzeba, żeby naprawić zniszczenia w polskiej gospodarce, zreformować system podatkowy i emerytalny? Przy obecnych obietnicach czy to Lewicy, czy PiS czy PO
@krytyk__wartosciujacy: bo każdy facet gdy rucha myśli o aborcji lub feminizmie xD
Seks nie jest najważniejszy w życiu, ale jest z pewnąścią bardzo ważny.
A finał katotalibskiej rewolucji będzie taki, że lewactwo nie poprzestanie na powrocie do "kompromisu" aborcyjnego tylko zliberalizuje przepisy.
A wystarczyło tego gówna nie ruszać.
A co do głosowania przez przegrywów - oczywiście masz rację, mają prawo głosu. Ale chyba nie powinni innym życia układać, bo skończy się
kwestia o jakim tygodniu płodu mówimy, bo nie ma takiego kraju gdzie aborcja jest dozwolona bez limitu
.
@TenXen47: No Konfederacja nie będzie opierała swojej kampanii o obronę Konstytucję, którą chciałaby zmienić. Natomiast Korwin kilka lat temu krytykował pisowców za brak poszanowania prawa (no i nadal pisze, że szacunek dla prawa umiera). I nawet takiego
@Wokawonsky: tak, wsadzając parówę musisz się liczyć z konsekwencjami.
Biologia płata różne figle, antyki czasem zawodzą.
Napisz coś jeszcze o prawnej aborcji bo mężczyźni są dyskryminowani, proszę.
W sumie to sama lewica przekonała mnie do tego, że zagłosuje w tych wyborach na Konfederację, na początku miało być po złości,
@Antoni_Kosiba: dlatego ludzie zaczynają wychodzić z tego amoku i jedyna partia, która chce zaprzestać zwiększania socjalu ma coraz większe poparcie.
@Antoni_Kosiba: to już nie jest ważne. Podałem tylko przykład. Jeśli