#dziendobry Nie wyspałam się. Do północy walczyłam z idiotą któremu wjechałam w bok i uparł się, że musi mnie ukarać i nie przyjmie oświadczenia. Dopiero mój brat go przekonał że jest p------y i tak się nie robi skoro ja mu z góry powiedziałam że przepraszam i piszemy oświadczenie. Boże, co za #cebulaki byle d-----ć drugiemu. #coolstory
@miki4ever: tak samo pewne. poza tym sama dzwoniłam na policję i oni namawiali na dogadanie się, facet z policji mówił że może pomóc i pogadać jeszcze z nimi ale uważali że ściemniam i wcale nie gadam z policja (?!).
@packu: co jak co - nie jestem niedzielnym kierowcą.
@viejra: ooo jedna osoba która rozumie o co mi chodzi. dokładnie o to. nie bronię się, głupio zrobiłam,
@miki4ever: i tak mnie ominęła. serio, do każdej głupiej stłuczki wzywasz policję żeby drugiego ukarać? to jest właśnie #cebulactwo Ty nie zyskujesz nic - ktoś ma d------e.
@mojwa: tak, nie masz punktów bo nie zadzwonił, też kiedyś odpusciłem dziewczynie które mnie zepchneła przy wyprzedzaniu i żałuje, powinna być sądzona jak za usiłowanie zabójstwa
@enyn6: faktycznie, ja tez jestem prawie morderca. Eh, potwierdza sie teoria ze na wykopie sa sami idealni ludzie ;) a ja milo pozdrawiam bo przede mna 170km powrotu do domu.
ja to nie rozumiem jak ludzie mogą sobie wchodzić na wykop i pisać jakieś wściekłe komentarze na temat polityki i się wzajemnie obrażać, nie lepiej wrzucać jakieś shitposty i sobie czilować na spokojnie?
@packu: co jak co - nie jestem niedzielnym kierowcą.
@viejra: ooo jedna osoba która rozumie o co mi chodzi. dokładnie o to. nie bronię się, głupio zrobiłam,
Poza tym nie ma to jak wymyslanie w aucie wartym 2tysiace o.O