Wpis z mikrobloga

• 410
nsfw
Treść nieodpowiednia do przeglądania w pracy lub miejscu publicznym...
  • 44
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Larsberg: no skubana wygląda lepiej niz niejedna 20stka, ma i talent i urodę, ma pewno kasa pomaga i chyba też stosuje jakies hormony, + dobre geny i dużo ćwiczeń, i podobno nie pali, nie pije, wysypia się
  • Odpowiedz
@TwujKasztan: widzialam jak robili te sceny niby jakis material na youtube i nie kojarzę żeby była tam jakas dublerka, jlo normalnie miala zajecia z pole dance itp a kondycji i sprawności jej nie brakuje, więc wątpię
  • Odpowiedz
takie są zasady tego swiata, chad i w burdelu porucha za darmo

@Barte: już mniejsza o ruchanie, ale ten open bar za 50 zł jest mniej prawdopodobny niż to że wczoraj wyruchałeś księżną Dianę
  • Odpowiedz
@advert: to na c--j do mnie piszesz, skoro po odpowiedzi piszesz "przestań" ? polacy to takie p---y ze az sie czasem caly trzęse, lał bym po tych głupich ryjach kazdego dnia.
  • Odpowiedz
@advert: napisze jeszcze raz: c--j mnie interesuje opinia pedałów z wykopu, dlatego nie ruchacie i nie potraficie sobie wykreowac w głowie takiej historii (z góry zakladacie ze fake) - bo jestescie ultra p-----i
  • Odpowiedz
@Barte: pisze żebyś przestał się błaźnić dzbanie, bo historyjki o open alko w titty barze to możesz opowiadać swoim kolegom przegrywom. stripcluby zarabiają praktycznie TYLKO na alkoholu, więc przestań w końcu p-------ć, bo widać że w chuju byłeś i g---o widziałeś, a każdym kolejnym wpisem to potwierdzasz tylko. więcej takich miejsc odwiedziłem niż ty lasek za rękę trzymałeś, więc klej tam p---ę i się nie ośmieszaj dalej, elo
  • Odpowiedz