Aktywne Wpisy

Codon +22
#gielda Tak, jak obiecałem, wrzucam top 5 akcji w Ameryce z niezrealizowanym zyskiem, wartości w USD. Tickerów chyba nie trzeba nikomu objaśniać :)
Większość z tych 5 już kilka razy zrealizowałem dla celów podatkowych (sprzedałem i zaraz potem kupiłem, żeby zapłacić podatki z bieżącej kasy z IT, zamiast sprzedawać akcje do zapłaty podatku).
Jakby ktoś był zainteresowany czemu, kiedy i za ile je kupiłem - dajcie znać, rozpisze się szerzej.
Większość z tych 5 już kilka razy zrealizowałem dla celów podatkowych (sprzedałem i zaraz potem kupiłem, żeby zapłacić podatki z bieżącej kasy z IT, zamiast sprzedawać akcje do zapłaty podatku).
Jakby ktoś był zainteresowany czemu, kiedy i za ile je kupiłem - dajcie znać, rozpisze się szerzej.
źródło: 1000008310
Pobierz
annlupin +20
co tam uwas
źródło: annlupin7776543
Pobierz

https://texags.com/forums/84/topics/3102444
W dużym skrócie bezobjawowcy również mają zapalenie płuc. Ponadto 25% ludzi wymagających wentylacji to przedział 25-40 lat. Jeżeli jesteś podpięty do respiratora masz tylko 2% szans.
#polska
#usa
#koronawirus
#civid19
#2019ncov
Co z tego wynika? Że bezobjawowcy mają zapalenie płuc? Że ludzie bez objawów mają słabe wysycenie krwi tlenem?
Że respirator to pewna śmierć? Że większość będzie potrzebowała tlenu?
NIC NIE CZAJĘ.