Aktywne Wpisy
sildenafil +255
To już drugi polski Dzień Mężczyzn od czasu wybuchu wojny na Ukrainie. To już drugi Dzień Meżczyzn, od kiedy mężczyźni w wieku 18-60 lat na Ukrainie zostali skazani na odroczoną mniej lub bardziej śmierć na wojnie przez swoje władze. Wszystko z powodu nieodpowiedniej płci.
Dlatego dzisiaj życzę wszystkim mężczyznom prawa do życia na równi z kobietami.
A wszystkim zwolennikom przymusowego wysyłania na front życzę przymusowego wysłania na front.
#ukraina #pieklomezczyzn #dyskryminacjamezczyzn #
Dlatego dzisiaj życzę wszystkim mężczyznom prawa do życia na równi z kobietami.
A wszystkim zwolennikom przymusowego wysyłania na front życzę przymusowego wysłania na front.
#ukraina #pieklomezczyzn #dyskryminacjamezczyzn #
Joxek +113
Zobaczyłem aktualne ceny używanych 5-7 letnich aut i pogodziłem się ze swoim 13-letnim autem ( ͡° ͜ʖ ͡°) #samochody #motoryzacja #kupnosamochodu
Teraz wstaję rano, siedzę pół dnia przed kompem ucząc się zamknięty w czterech ścianach. Po ciężkiej pracy przychodzi czas na zasłużony odpoczynek - siedzenie przed kompem kolejne pół dnia zamknięty w czterech ścianach. Och, cóż za różnorodność. Oglądam youtube, później siedzę na wykopie. Innym razem siedzę na wykopie, a dopiero później na youtube (tak dla urozmaicenia). Czasem jeszcze wchodzę na fb albo ig ale to już jest hardkor. Jak to mówią w Hiszpanii: LA VIDA LOCA
Czy może być jeszcze więcej wegetacji w wegetacji? Jasne, że tak! Wystarczy, że spanikują i zamkną uniwersytet do końca czerwca a wtedy prawie cały okres wiosenno-letni przesiedzę w piwnicy. Tak samo jak cały poprzedni okres jesienno-zimowy. I kolejny (ten który będzie). Kolejne 1,5 roku miało być najlepszym okresem od dawna, takim w którym w końcu miały się zacząć dziać ciekawe rzeczy na co pracowałem od dłuższego czasu. A tak wszystko może szlag trafić i może to być najgorsze 1,5 roku. Siedzę na wsi na zadupiu gdzie nikogo nie mam ze starymi którzy zazwyczaj tylko bardziej mnie dobijają i to ma tak trwać do jesieni? 20 lat to samo, wyrwałem się, a teraz powrót do tego badziewia? Niewyobrażalne jak los kopie mnie po dupie. Niech jeszcze gospodarka pier*olnie przyjdzie bieda to już w ogóle za nic nie wyrwę się z tego bagna. JE#ANY WIRUS
#przegryw ##!$%@? #stulejacontent #wysryw
@Yakuzak: Dokładnie tak to wygląda. Jestem jak Syzyf, a głaz to moje #!$%@?