Wpis z mikrobloga

@vroobelle zaraz wam zabronią bo okaże się że ktoś miał to produkować i zarobić $$ a wy pasujecie biznes ( ͜͡ʖ ͡€)
Skoro ja nie mogę zamówić z Chin i dać do szpitala to dla czego niby wy możecie tak rozdawać?
  • Odpowiedz
  • 12
@vroobelle jeżeli kolega robi faktycznie super robotę to chciałbym poprosić o 5sztuk dla kolegów i koleżanek z SORu. Mogę zapłacić plus koszt wysyłki. Do paczkomatu
  • Odpowiedz
@vroobelle: Szacuneczek. To wszystko jest wspaniałe ale trochę mnie przeraża, że jak zwykle musimy bazować na oddolnych działaniach, bo państwo nie zapewni podstawowych rzeczy i to już na początku epidemii. Echhh( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@rafalopr: jasne, jutro tu wrzucę jak będę w pracy
@SoNuS: podaj na priv kod paczkomatu
@miszczo997: @mus_tang: PET G, w naszym przypadku 0,8mm, choć niektórzy stosują również 0,5mm
@Mirekzkolega: wychodzimy z założenia że każda ochrona jest lepsza niż żadna. Koleżanka która pracuje w szpitalu była mega szczęśliwa jak jej to podrzucilem
  • Odpowiedz
@vroobelle: Też dzisiaj mieliśmy próbę prawie takich samych masek, tyle, ze całe z plastiku włącznie z zaczepem z tyłu. Jeśli wszystko się spodoba klientowi to będziemy tego w p---ę i jeszcze więcej robić;P
  • Odpowiedz