Aktywne Wpisy
wszystkozajete12 +27
Woda w Głuchołazach już opada. Widać już wyłaniające się pierwsze zguby w postaci różnych przedmiotów, które porwała woda. W wielu domach rzeka wyważyła drzwi i wdarła się do środka zabierając ze sobą telewizory, komputery, pralki i inne wartościowe rzeczy. Jutro jadę więc dostawczakiem. Mam jedno miejsce jakby ktoś chciał się złożyć na wachę, dzielimy się po pół. Łódzkie.
https://twitter.com/Buckarobanza/status/1835335296000360765
#powodz
https://twitter.com/Buckarobanza/status/1835335296000360765
#powodz
Może jestem nie do końca normalny, ale jakbym mieszkał na terenie z ryzykiem powodziowym to bym se zrobił porządne antypowodziowe ogrodzenie i się jarał jaki to jestem zaradny i przygotowany. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Z tego samego powody interesują mnie inne rzeczy jak posiadanie legalnej broni palnej; albo własnej turbiny pionowej ¯\(ツ)/¯
#powodz
Z tego samego powody interesują mnie inne rzeczy jak posiadanie legalnej broni palnej; albo własnej turbiny pionowej ¯\(ツ)/¯
#powodz
#mizoandria #koronawirus #neuropa #feminizm #feminazizm #bekazlewactwa #dyskryminacjamezczyzn #niebieskiepaski
Byś miał podwód do buldoopy. Nosz kurna.
Jak nie eventy w grach komputerowych to animacje informacyjne. Ogarnijcie się XD
Nie zwróciłem na to początkowo uwagi ale ma to sens. Dopiero teraz przeczytałem wasze komentarze do obrazka.
Rasizm i seksizm jest wszędzie, trzeba go znaleźć i wypunktować.
Komentarz usunięty przez moderatora
@thexDguy: Żeby lewacy potem robili z ciebie debila i wmawiali, że to tylko zbieg okoliczności po raz tysięczny.
Komentarz usunięty przez autora
@thexDguy:
O ociepleniu
@thexDguy:
Czyli o ociepleniu klimatu. Brak wiedzy, że następuje to
Przeciętny biały mężczyzna twierdzi, że choroby nie istnieją?,,
Gdzie ja to napisałem, konkretnie, i czemu używasz sofizmatu rozszerzenia?
,,Nie chce mi się czytać co tam napisałeś wyżej, więc na każde zdanie twierdzące odpowiadam:
,,
Co za dzban xd.