Aktywne Wpisy

tesknilam_ +296
Nauczyciele często powtarzali, że w dorosłym życiu będzie nam brakować szkoły i życia bez obowiązków. No i tak powiem szczerze, że już to dorosłe życie, mimo że trudne, jest i tak lepsze dla mnie niż katorga którą przeżywałam w podstawówce czy w LO.
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #

ogurkiszony75 +361
źródło: temp_file6364110403219876580
Pobierz

Chciałem zrobić sklep spożywczy online z dostawą do domu (ale tylko przez pracownika na terenie naszego miasta) i odbiłem się trochę od ściany jak poczytałem wymagania odnośnie wymagań które trzeba spełnić, mianowicie każdy produkt oprócz ceny, ilości, opakowania, wielkości musi mieć podane wszystkie dane takie jak tabele z wartościami odżywczymi itd. Wprowadzając 2000 produktów nie zrobię tego do końca roku. Wiecie może czy jest gdzieś możliwość kupienia takiej bazy danych?