Aktywne Wpisy
milmigu +31
#tinder #badoo #seks
Po zakończeniu wieloletniego związku z niedojrzałym emocjonalnie facetem, uzależnionym od gier postanowiłam zaszaleć na tinderze. Nie planowałam, że tak to będzie wyglądać, ale właśnie zaliczyłam ruchanie życia, nie wiedząc, ile dotychczas mnie ominęło. Bezwstydnie po X latach bycia zaszczutą dziewczynką ze wsi pozwoliłam sobie na serie orgazmów.
Facet 9 lat starszy. Ja pierwsza do niego zagadałam, że ma "cute loczki". Zmieniliśmy komunikator, później gadaliśmy przez telefon ponad 3h. Typ
Po zakończeniu wieloletniego związku z niedojrzałym emocjonalnie facetem, uzależnionym od gier postanowiłam zaszaleć na tinderze. Nie planowałam, że tak to będzie wyglądać, ale właśnie zaliczyłam ruchanie życia, nie wiedząc, ile dotychczas mnie ominęło. Bezwstydnie po X latach bycia zaszczutą dziewczynką ze wsi pozwoliłam sobie na serie orgazmów.
Facet 9 lat starszy. Ja pierwsza do niego zagadałam, że ma "cute loczki". Zmieniliśmy komunikator, później gadaliśmy przez telefon ponad 3h. Typ
Bobby_Peru +129
„nie pis was będzie ruchał, nie platforma, śmieszne polaczki, sami się będziecie ruchać”
Krakus. Polska Marka Premium. Dopiero co namolnie promowana w mediach, dokładnie ta „Polska” szynka, w dokładnie tym opakowaniu.
Ta sama ulica, dwa różne sklepy, 50 metrów odległości, czwartek, sobota. Nie patrzyłem na drobną różnicę w cenie „za kilogram”, bo każda sieć se ustala po swojemu i liczę się z tym, że w jednym może być ten sam produkt taniej,
Krakus. Polska Marka Premium. Dopiero co namolnie promowana w mediach, dokładnie ta „Polska” szynka, w dokładnie tym opakowaniu.
Ta sama ulica, dwa różne sklepy, 50 metrów odległości, czwartek, sobota. Nie patrzyłem na drobną różnicę w cenie „za kilogram”, bo każda sieć se ustala po swojemu i liczę się z tym, że w jednym może być ten sam produkt taniej,
A czy wy wiecie, że te tysiące osób odmawiających teraz różańce, zdrowaśki czy inne błagalne modły o ustąpienie pandemii w swoich domach do swojego bóstwa, za jakiś czas napisze, że jej zanik to właśnie ich zasługa i będą za to dziękować swojemu bóstwu... ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
"Kto by rzekł swemu bratu: Raka, podlega Wysokiej Radzie. A kto by mu rzekł: „Bezbożniku”, podlega karze piekła ognistego" (Mt 5, 22)
Siebie? Reinkarnację? Allaha? Psychologów i psychiatrów?
Podaj może jakaś mądra alternatywę dla mnie.
Dokładnie, każdy może wierzyć w co zechce, skoro ateiści nie wierzą w mojego Boga to dlaczego tak próbują zwalczać/naprostowywać/ośmieszać moje myślenie o zbawieniu w katolickiej wierze? Co mogą zaoferować lepszego niż zbawienie?
Jestem niewyedukowanym ciemnogrodem, wyznawcą bajek, farmazonów, ale cieszę się że ateiści poświęcają czas na naszą wiarę, badanie pism czy też KKK. Doceniam to.
Zawsze zastanawiało mnie czym jest ten cały ateizm, aby wyjaśnił to prawdziwy rasowy ateista, bez odnoszenia