Wpis z mikrobloga

K---a żenada XD
Miałem kontakt z osobą zza granicy, od 3 dni mam 39 stopni i boli mnie gardło.
Dzwonie na infolinię nfz -> tam mnie kierują do jakiegoś lekarza przez telefon poradę. Dzwonie do tego lekarza. On, że nie mogę przyjść jak nie będę miał testu. Kieruje mnie do sanepidu -> dzwonie do sanepidu a oni mi każą siedzieć w domu i obserwować bo nie miałem kontaktu z osobą zarażoną XD k---a państwo z dykty przysięgam. Ręce mi opadają.

#koronawirus #polska
  • 89
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@WolfSky: trzymaj się. Kup se czosnek i rozgniataj przez praskę i pij z mlekiem i miodem. Zabija wirusy - trochę już po ptokach, ale może lekko wspomoże zdrowienie. Trzymam kciuki za prędki powrót do zdrowia! To państwo to jest totalny żart...
  • Odpowiedz
@Bodzias1844: Szwajcarzy w tym tygodniu maja przebadać losowo 1000 osób bez objawów. Chcą sprawdzić prawdziwa skale epidemii. Nie masz objawów ale możesz zarażać. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Zalecenia WHO żeby robić testy, test i jeszcze raz testy nie wzięły się z powietrza. Narracja pod tytułem rób testy jeśli jesteś prawie pewien ze masz koronę jest słaba. Wystarczy sprawdzić ile mamy lekarzy w kwarantannie...
  • Odpowiedz