Aktywne Wpisy
Dorodny_Wieprz +10
Ma ktos jakis pomysl na fajna indywidualna tablice rejestracyjna do 911?
Bez cringu, ma byc troche smieszne troche zaczepnie.
Mozliwy zakres: C[od 0-9] 3-5 cyfr/liter
Przyklady:
C0
Bez cringu, ma byc troche smieszne troche zaczepnie.
Mozliwy zakres: C[od 0-9] 3-5 cyfr/liter
Przyklady:
C0
sakiro12 +100
Jeśli człowiek ma 25+ lat i nigdy nie miał kontaktu z kobietą, nie ma znajomych, nie ma umiejętności zawodowych i jest brzydki - no nie oszukujmy się... Bramy do założenia rodziny, posiadania dobrej pracy i znalezienia przyjaciół są zamknięte. To jest fakt, którego nie można zaprzeczyć.
Myślę, że takim miejscem mogłaby być sztuka. Ale większość z nas nie ma żadnych talentów. Miejscem takim może być Internet - i to część z nas robi, produkująć jakieś memy, czy będąc elementem ruchu (w sensie wyświetleń, komentarzy, linkowania, itp.). Jest to rola ziarnka piasku. No i Internet ma to do siebie, że jest wirtualny.
W przeciwieństwie do świata realnego, który zawsze jest, Internet można wyłączyć i wtedy wszystko to, co w niego włożyliśmy (postacie w grach, setki postów, jakaś tam rozpoznawalność na forach i serwerach) po prostu znika.
Myslę nad tym dokąd się udać, żeby czas do końca życia był bardziej znośny, żeby czymś przykryć ból istnienia i nie mogę nic znaleźć. I przeraża mnie myśl, że obiektywnie (wracam tu do początku tego posta) nie ma dla nas miejsca. Jesteśmy po prostu zbędni.
#przegryw
Komentarz usunięty przez moderatora