Jaką stację dokującą polecacie do #apple #macbook pro z 2019 r (czyli z usb-c)? Zależy mi na RJ-45, HDMI, USB, fajnie gdyby miała kartę SD i microSD. Na allegro są w różnych cenach a mi zależy na tym, aby dobrze działało.
@loginek0: primo: nic taniego Secundo: na kablu, bo te przypinane na sztywno często są grubsze od maca i on tak jakby na nich wisi wyłamując porty Tercio: coś sporych rozmiarów i z aluminium, bo to się grzeje i musi mieć powierzchnię do chłodzenia
Wszystko co nie jest NoName znajdziesz na pewno recenzje na YT
@loginek0: Mam ją jakieś 4 miesiące, póki co 0 problemów. Korzystam z niej i pod MacOS i pod Windowsem i działa elegancko. Tylko tak jak jest napisane, 4K tylko w 30 klatkach, więc jeżeli masz monitor z większą rozdzielczością to warto coś innego albo oddzielny kabel (ja mam kabel USB-C -> DisplayPort)
Secundo: na kablu, bo te przypinane na sztywno często są grubsze od maca i on tak jakby na nich wisi wyłamując porty
Tercio: coś sporych rozmiarów i z aluminium, bo to się grzeje i musi mieć powierzchnię do chłodzenia
Wszystko co nie jest NoName znajdziesz na pewno recenzje na YT
3x USB, USB-C z PD, HDMI, Ethernet 1 Gbps. Nie ma niestety slotów na karty
Jeśli bardziej zależy Ci na Ethernecie, weź ten co polecił @Tea:
Jeśli ważniejsze dla Ciebie są sloty, weź [ten](https://swiatbaterii.pl/stacja-dokujaca-hub-usb-c/34796-stacja-dokujaca-przejsciowka-adapter-hub-usb-c-green-cell-7-portow-do-apple-macbook-pro-dell-xps-lenovo-x1-carbon-i-innych.html lub dedykowany do MacBooków, idealnie dopasowany Connect60.