Aktywne Wpisy
bArrek +50
Może i amerykance mają te swoje halloween ale my na święto zmarłych mamy szczypki kocham szczypki!
TheSznikers +129
Tyle lat a w tej grze jest nadal na czym zawiesić oko (。◕‿‿◕。) Właśnie robię pierwsze podejście do tej gry, chyba czekałem aż będę miał wystarczająco mocnego kompa do ultra ustawień i monitora UWQHD.
#rdr2 #gry #pcmasterrace
#rdr2 #gry #pcmasterrace
#kosciol #religia #koronawirus #bekazkatoli
Komentarz usunięty przez autora
Zapytaj na #mikromodlitwa, powiedzą że kupili 100 fartuchów 1000 rękawiczek itp, (czyli tyle ile na jedna zmianę schodzi w szpitalu) zapytaj ile Caritas kupił respiratorów
@Tommy__: @wiecejszatana: @alonso117: @Guan: Gdybyście nie patrzyli na KK tylko z poziomu góry, ale jako społeczność, to widzielibyście, że robi sporo, chociaż pośrednio. A w czym przede wszystkim się specjalizuje? W odwiedzinach. KK to nie tylko buce, ale to tysiące ludzi (w tym księży), którzy mają empatię i myślą, więc idą
W odwiedzaniu są dobzi. Majtek małych dzieci. Pozdrawiam serdecznie.
@egyptianJoe: i tak właśnie wyglądają próby prowadzenia merytorycznych dyskusji z częścią ateistów (bo na szczęście nie ze wszystkimi). ¯\_(ツ)_/¯
@Guan: nie jestem fanem KK, ale żeby to ujadanie miało choć cień wysiłku że sprawdziłeś coś zamiast tylko szczekać i pomawiać.
Ja i mi podobni, płacimy podatki z których pełnymi garściami czerpie KK, nie możemy się z tego wypisać. KK ingeruje we wszystkie strefy życia i polityki. Jeśli przestanie, oświadczam uroczyście, że zamilknę na wieki.
@wiecejszatana: Ależ ja wcale nie nakazuję nikomu milczeć, etc. Zwracam uwagę na to, że KK to nie tylko "góra", ale to w dużej mierze społeczność. I ta społeczność stara się działać m.in. na rzecz starszych i potrzebujących.
I oczywiście należy patrzeć wszystkim na ręce, ale nie można iść tropem Spurkowej: wrzucać do jednego wora, stygmatyzować, i siać ferment.
Tak, odróżniam zarząd KK od wspólnoty religijnej, ale czy do tego aby być dobrym potrzeba do wszystkiego dopinać krzyżyk?
Poza tym przy epidemi chodzenie po ludziach to najgłupsza rzecz jaką można zrobić. Teraz właśnie liczy się pomoc finansowa,
- pomoc psychologiczna
- sprawdzanie czy ludzie mają wszystko czego potrzebują
Przecież to wszystko kłamstwa. Zakładam, że jesteś człowiekiem głębokiej wiary i ta niezdrowa propaganda wynika z dobrego serca. To co napisałeś robi niewielki